Raluca și Ion de la Mireasa, primii pași spre un cămin fericit: „Să rămânem cum suntem astăzi!”

 

Concurenții de la Mireasa – Capriciile Iubirii par să formeze un cuplu indestructibil. Până și micile certuri au călit mai degrabă relația, făcând-o mai puternică.

 

Spre deosebire de Maria și Liviu, câștigători ai show-ului matrimonial Mireasă – Capriciile Iubirii, sezonul 3, pentru care ieșirea din casă a fost fatală relației, iată că Raluca și Ion, competitori care nu s-au impus în competiție, fac pași mari pentru o relație trainică. Cei doi foști concurenți de la Mireasă-Capriciile Iubirii sunt convinși că nimeni și nimic nu îi poate despărți. Proapsătul cuplu a petrecut sărbătorile în Capitală, la fel de important, s-au mutat împreună în aceeași curte cu socrii mari, dar în case diferite, iar Raluca se înțelege perfect cu mama lui Ion.

 

„Eu consider că s-au întâmplat toate, dar absolut toate până în ziua de astăzi. Toate despărțirile au fost urâte, dar și toate împăcările au fost frumoase. Readucându-mă, de fiecare dată, de mâna ei. Îmi doresc să rămânem cum suntem astăzi, nu cred că ne va putea separa ceva pe viitor”, a povestit Ion, în cadrul emisiunii Mireasă-Capriciile Iubirii.

 

După ce au făcut Crăciunul, Revelionul și au prins și Sf. Ion în București, cei doi au plecat în Maramureș, pentru întărirea relației cu părinții și celelalte rude ale fetei. Tatăl Ralucăi l-a încercat pe Ion cu horinca specifică locului. Fostul concurent de la Mireasa-Capriciile Iubirii a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu partenera lui. Ion speră că relația va rămâne mereu la fel și este sigur că nimeni și nimic nu îi va putea despărți.

 

„Primul Crăciun l-am petrecut împreună, la mine acasă, aici în București. De fapt și Crăciunul și Revelionul. Am mai stat cam zece zile acasă și după ziua mea am plecat. Am fost la ea în zonă și am stat și pe la ea vreo patru, cinci zile, prin Maramure; acolo. Mi-a adus taică-so horincă, am băut un păhărel și al doilea nu l-am mai vrut. Am plecat cântând. Ne-am stabilit deja la mine, adică în curtea unde locuiesc cu părinții mei există două case, în una din ele stăm noi”, a adăugat fostul concurent.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest