Răsturnare de situație în casa Mireasa. Leo către Nora: „E posibil să nu fie real ceea ce simt eu”

 

Doamna Dana pare să fi câștigat bătălia cu Nora și să-și fi îndreptat fiul pe drumul pe care-l dorește. Leo dă impresia că stă cu partenera lui doar pentru a nu-i da satisfacție mamei.

 

Leo este prins la mijloc între mama sa și iubită. Iar o discuție dintre el și doamna Dana pune semne de întrebare cu privire la relația cu Nora. Întrebat de mama sa dacă ar veni o altă fată în casă ar exista posibilitatea ca acesta să se reorienteze, Leo a răspuns fără să ezite că da. Fapt care i-a pus o grămadă de semne de întrebare Norei asupra relației în care s-a implicat, din câte se pare, trup și suflet.

 

Concurenta a vrut să vadă dacă între ei e o relație serioară. Așa că l-a întrebat direct pe partenerul său: „Tu ai încredere în mine? Simți ceea ce simt eu?” Răspunsul băiatului a fost mai degrabă surprinzător: „Nu pot să zic că am încredere. E posibil să nu fie real ceea ce simt eu. Mi-e frică să nu îmi zici Stop imediat după ce se termină emisiunea. Doar în timp văd, nu mai am nici un gând cu însurătoarea, cu chestiile astea, e prea puțin timp. E și treaba asta cu premiul, cu banii. Mie nu-mi trebuie, mie îmi trebuie doar iubire.  Așa văd eu situația, dacă vrei să te măriți trebuie să arăți lucru acesta”.

 

Având în vedere cele spuse de Leo partenerei sale, se pare că doamna Dana a preluat conducerea în războiul cu Nora pentru recucerirea propriului băiat, care, în opinia sa, a luat-o pe un drum total greșit. Într-o discuție în trei, purtată la micul dejun cu Leo și Alina, doamna Dana a mai descărcat un încărcător asupra fiului său, în încercarea de a-i schimba atitudinea.

 

Vorbind cu Alina, deși Leo era de față, doamna Dana a spus: „El trebuie să-și respecte familia în primul rând și după restul. Când a venit în casă ai văzut ce a zis, că nu vrea femeie măritată. Cum ți se pare Alina, când ea are toate defectele din lume? Asta îi zic și eu să se ia după familia lui. Orice fată să iei, dar nu una cu defectele ei. Nu se vede pe ea că e obosită. Familia pentru tine e zero, numai tu contezi. O să fac ambiție cu el, cum a făcut și el cu mine. Faci o ambiție cu mine în emisiunea asta foarte gravă”.

 

Leo pare să pună pe primul loc faptul că puterea de a alege să fie la el, nu la mama sa, și nu ceea ce ar simți față de Nora: „Putea să fie și ultimul gunoi, nu contează. Important e că aleg eu! Că așa vreau, că sunt încăpățânat. Cum e bine pentru mine. Faceți abstracție de subiectul Nora, nu acesta e subiectul. Dacă pun capăt acestei relații o să o fac pentru că vreau eu, pentru că simt eu, nu pentru că vrea mama”.

 

Prinsă la mijloc în războiul dintre mamă și fiu, Nora a părut mai degrabă dezamăgită la confesiunile de la Capricii: „Știu discuțiile, nu mă miră. Am înțeles și punctul de vedere al lui Leo…”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest