Război între mame în casa Mireasa: „Este îmbârligătoare, la modul dezbină și cucerește!”

 

Pentru a-i găsi lui Leo o altă parteneră, doamna Dana este capabilă să distrugă alte cupluri, spun mai multe voci din casa Mireasa.

 

Doamna Dana nu o acceptă de nicio culoare pe Nora, cea aleasă de Leo să-i fie parteneră. A spus-o în repetate rânduri, considerând că trecutul acesteia, precum și diferența de vârstă de 8 ani dintre fată și fiul ei sunt impedimente în cazul unei relații. Se pare că doamna Dana a trecut la un alt nivel și încearcă o altă soluție pentru a-i găsi o nouă parteneră lui Leo. Cel puțin aceasta este impresia în casa Mireasa.

 

Doamna Dana a luat la rând fetele din casă, purtând cu ele o serie de discuții individuale, în încercarea de a le inocula ideea că ar fi potrivite pentru băiatul său. La rând a picat și Alexandra, partenera lui Cosmin, băiatul doamnei Robertina. Când Alexandra îi făcea unghiile doamnei Dana, aceasta a sugerat că s-ar potrivi excelent cu fiul ei: „Îmi plăcea să ai niște glume cu el, că el e un glumeț. Eu niciodată nu te-aș fi găsit potrivită pentru Leo, dar le ai cu glumele, și acum îmi dau seama: ce potrivire, la capitolul ăsta cel puțin”.

 

Noua strategie a doamnei Dana a fost taxată la Capriciile Iubirii de doamna Robertina, care a spus despre mama lui Leo: „Nu sunt aricioasă, îmi țin momentan țepii înăuntru. Știu că doamna Dana încearcă să vorbească cu toate fetele, din vorbă în vorbă încearcă să afle care e treaba cu fiecare cuplu. Este îmbârligătoare, la modul dezbină și cucerește. Nu știu ce interes are, dar nu-mi bat capul”.

 

Doamna Robertina a avut la rândul ei o discuție individuală cu Nora, în care i-a sugerat să rămână puternică. Iubita lui Leo a spus: „Mi-aș fi dorit să fiu curată ca foaia aia A4. Eu i-am spus și lui Leo, pe mine nu mă ține premiul, eu nu cred în căsătoreala asta după o relație de patru luni, dacă el vrea să ne despărțim eu îl iubesc și îi accept orice decizie. Eu nu pot să jignesc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest