Reacția Gabrielei, după ce Valentin s-a răzgândit în privința căsătoriei în casa Mireasa: „Simt că mă ia peste picior”

 

După ce au depus actele și Gabriela a probat rochia de mireasă, Valentin a decis să nu mai facă pasul cel mare în cadrul emisiunii. Concurenta este profund dezamăgită.

 

Valentin și Gabriela păreau unul dintre cele mai puternice perechi din casa Mireasa. Până în weekend, când concurentul a luat decizia de a nu se mai căsători cu partenera lui din cadrul emisiunii, și aceasta în ciuda faptului că Gabriela probase deja rochia de mireasă și, mai mult, cei doi au fost împreună să depună actele de căsătorie.

 

Gabriela a fost extrem de afectată de modul în care s-a comportat partenerul ei. Lucru firesc, dacă avem în vedere că perechea făcuse pași importanți pentru a ajunge în fața altarului. Astfel, concurenta s-a arătat total dezamăgită de Valentin, mai ales că și-a pus speranțe deșarte în această relație.

 

„Eu am simțit-o ca o despărțire. Dacă mi se spunea înainte că nu simte să facă pasul. Dar noi ne ducem să depunem actele, să probez rochia de mireasă, sunt foarte dezamăgită. Eu știam de chestia asta, dar dacă vrea el să meargă să spună că nu se căsătorește. Trebuia să spună că nu vrea să se căsătorească săptămâna trecută, înainte să depunem actele. Ai depus actele, erai 100% sigur…Mie dacă îmi spui un lucru trebuie să te ții de cuvânt”, a mărturisit Gabriela în cadrul show-ului matrimonial de la Antena Stars.

 

Pusă de Valentin într-o situație mai mult decât delicată, Gabriela a adăugat: „Dacă depuneam actele și spuneam că ne hotărâm să ne căsătorim în astea două săptămâni, era ceva. Dar noi am depus actele și am zis că ne căsătorim (...) Dacă noi ne certăm din lucruri minore aici. Am vrut să mă despart de el, pentru că simt că mă ia peste picior. Poate e mai bine așa. L-am văzut bărbatul ideal pentru mine. Apreciez ce a făcut pentru mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest