Relația dintre Hatice și Alex pune la încercare iubirea cu Mihai

 

Mihai este la mijloc în conflictul dintre Hatice și Alex. Cine va triumfa: iubirea sau prietenia?

 

În ultima ediție a emisiunii Mireasa, Hatice și Alex au fost protagoniștii unor noi contradicții, aparent legate de prietenia acestuia din urmă cu Mihai. Hatice nu pare să vadă cu ochi buni această prietenie și a avut un schimb de replici acerb cu Alex. În ciuda faptului că Mihai i-a cerut să tacă din gură, Hatice nu a dorit să-și țină opinia pentru ea și a adus în discuție punctul ei de vedere despre relația lui Alex cu Mihai.

”Nu poți să-mi spui să tac eu pentru Alex! (...) Stai cu Alex, însoară-te cu Alex. Și-a dat cu părerea despre mine de atâtea ori. Am tăcut ...!”, i-a reproșat Hatice lui Mihai.

Într-o discuție ulterioară, Mihai a susținut că nu a pus niciodată prietenia cu Alex mai presus de relația cu iubita sa, deși aceasta pare să fi fost cauza conflictului. Hatice a afirmat că Alex s-a luat de ea de multe ori, dar ea nu și-a dat niciodată cu părerea despre prietenia lor.

”Am apucat să vorbit, am înțeles că a avut reacția asta pentru că se gândea la mine că mă agit foarte mult la anumite chestii. Eu nu mi-am dat niciodată cu părerea despre prietenia lui cu Alex, chiar dacă Alex s-a luat de mine de nenumărate ori, de multe ori înțeleg prietenia lor. Nu cred că Alex îl manipulează. E prea mult spus, dar când merge la el și vorbește despre anumite persoane..îți dai cu părerea, mai spui un lucru, mai spui altul” , a spus Hatice.

În cele din urmă, Mihai și Hatice și-au rezolvat problemele și au făcut pace. Hatice a menționat că nu crede că Alex îl manipulează pe Mihai, dar a subliniat că acesta are un punct de vedere diferit față de al ei. În ciuda împăcării dintre Mihai și Hatice, relația dintre aceasta din urmă și Alex rămâne tensionată. Ceea ce se va întâmpla mai departe între cei doi concurenți rămâne de văzut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest