Relația dintre Nora și Leo se clatină serios! Ruxi, sora lui Leo, a dezvăluit: „Îi trimitea poze soțului ei era să divorțeze”

 

Tensiuni în casa Mireasa. Detalii neștiute din trecutul Norei au ieșit la iveală, iar Leo nu pare deloc dispus să accepte faptul că a fost mințit.

 

Nora și Leo păreau unul dintre cele mai solide cupluri din casa Mireasa – Capriciile Iubirii. Asta până când Ruxi, sora lui Leo, a aflat o serie de evenimente care o pun pe concurentă într-o lumină nu tocmai favorabilă. În platoul emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii, Ruxi a vorbit despre trecutul Norei, spunând că o femeie a publicat o poză cu aceasta în care o acuză că a vrut să-i destame căsnicia. Femeia respectivă se întreba cum a putut o astfel de persoană să ajungă la TV.

 

,,A apărut o poză cu ea și un text cum că ea a ajuns aici la televizor și multe alte jigniri la adresa ei. Textul era foarte dur, dar nu pot să îl reproduc. Era vorba că tocmai ea a ajuns la emisiune. Cineva mi-a spus că este o persoană periculoasă. Este o doamnă căsătorită și are un copil și din cauză că Nora îi trimitea poze soțului ei era să divorțeze. Ea trimitea mai multor bărbați poze și videoclipuri făcând anumite chestii. M-am speriat și am simțit că trebuie să vorbesc cu Leo", a spus Ruxi în platoul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Leo știa de la Nora că a fost vorba de poze, dar știa cu totul altă poveste. Leo a spus că fotografiile pe care iubita sa le-a trimis altor bărbați ar fi trebuit să fie văzute doar de persoana cu care ești într-o relație. ,,Pozele de genul ăsta ar trebui să le primești de la iubita ta, nu să ajungă să distrugă alte căsnicii", a spus Leo, dezamăgit de trecutul Norei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest