Robert, noul concurent de la Mireasa, a pus ochii pe iubita lui Perneș: „Am luat certificatul de naștere la mine. Sunt pregătit să mă căsătoresc”

 

În ultima ediție a emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, în casă a intrat un nou concurent. Robert a dat de înțeles că a venit pentru Sabrina, dar a ales o altă parteneră pentru date-ul de Dragobete.  

 

Ediția din data de 23 februarie 2022 a emisiunii Mireasa, sezonul 5 l-a adus în competiție pe Robert. Descrierea fetei pe care o place noul concurent ducea către Sabrina, lucru care nu a rămas neobservat de Perneș. Cum a arătat discuția dintre cei doi băieți.

 

Robert a venit cu gânduri mari, să-și găsească perechea de care să se lege pentru totdeauna. Iar indiciile pe care le-a furnizat inițial au condus spre Sabrina, care momentan este într-o relație cu Perneș. Robert a spus: „Sunt pregătit să mă căsătoresc. De aceea am luat și certificatul de naștere la mine, în emisiune. Am remarcat pe cineva, dar acum e într-o relație. E și blondă”.

 

Sabrina a căutat să-l asigure pe Perneș că nimeni nu i-o poate fura. Ea i-a spus actualului partener, într-un moment de tandrețe: „N-am treabă cu el, mie nu-mi plac blonzii. Nu ne desparte niciun Robert, ai văzut”.

 

De partea cealaltă, Perneș a considerat oportun să poarte o discuție tete-a-tete cu Robert.  El i-a transmis noului competitor: „Depinde cu ce gânduri ai venit. Nu înseamnă că dacă Sabrina e cu mine, nu trebuie să vorbești cu ea. Mie îmi place că ești asumat, că ai recunoscut că ți-a plăcut de ea”. Apoi în platoul Capriciilor a adăugat: „Eu am înțeles că lui îi plac brunetele înalte și cu ochi verzi. Atunci când am auzit că-i place de Sabrina m-a șocat”.

 

Noii concurenți au avut posibilitatea de a alege un partener pentru o întâlnire de Dragobete. Robert nu a întins coarda și a ales-o pe Larisa, care a acceptat invitația: „M-am simțit bine în casă. Am fost în largul meu. În cele din urmă am ales-o pe Larisa, pentru a merge la un date de Dragobete”. În vreme ce Juliana l-a ales pe Cosmin pentru un date.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest