Robert părăsește casa Mireasa, Aron scapă de eliminare! „Am niște dureri atroce”

 

Aflat la duel cu Aron, Robert a plecat prematur din competiție din cauza problemelor medicale.

 

Starea de sănătate a lui Robert s-a deteliorat pe zi ce trece, iar medicul i-a recomandat să facă mai multe investigații. Astfel, concurentul a părăsit competiția, iar Aron, care se afla cu el la barajul de eliminare, va rămâne în continuare în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Iată și cu ce problemă gravă de sănătate s-a confruntat Robert. Practic, tânărul a avut dureri îngrozitoare din cauza unei hernia de disc, astfel încât nu a mai putut nici măcar să stea pe scaun. Cel mai probabil el va fi operat de urgență. „Mă doare foarte tare spatele. Îmi trebuie un control mai amănunțit. Am niște dureri atroce. Am hernie de disc”, a spus Robert.  

 

Gazda emisiunii, Simona Gherghe, a declarat: „E o situație mai complicată decât o credeai tu. Medicii recomandă operația. Prin urmare astăzi îți spun că ne vom despărți. E sfatul medicului, recomandarea medicului. Colegii mei au vorbit cu medicii, cu familia ta, mama ta e pe drum. Nu ne jucăm cu sănătatea nimănui, sănătatea e cea mai importantă, după aia îți vei găsi iubită, soție. Îmi pare rău că nu poți să te duci să schiezi. Aron ieși cumva din cursa de eliminare, pentru că acum punem stop”.

 

Drept urmare, Robert și Aron nu se vor mai duela pentru rămânerea în cadrul show-ului matrimonial Mireasa Capriciile Iubirii la finalul acestei săptămâni, întrucât Robert a ieșit din luptă din cauza problemelor medicale deosebit de grave.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest