Robert s-a sucit și i-a spus direct Biei: ”Doar cu tine rezonez”

 

După ce a declarat în casa băieților că nu vrea să aibă tangențe cu Bia, Robert a intrat acum într-o cunoaștere cu aceasta.

 

Nu a trecut prea mult timp de când Robert le transmitea băieților din casă că nu-și dorește să aibă vreo legătură nici cu Bia, nici cu Alina. Iată că băiatul s-a sucit și a intrat deja într-o cunoaștere  cu tânăra. Cel puțin așa reiese din mărturisirile pe care i le-a făcut acesteia.

 

”Să știi, Bia, privirile nu le uit niciodată. Ale tale au fost niște priviri. Și la mine au existat. (...) Adevărul e că doar cu tine rezonez din casă. Dacă o duceam puțin mai departe ieșea ceva frumos. Dacă aș avea alte opțiuni, m-aș duce să mă conving. S-au spus niște vorbe, dar foarte multe s-au spus din exterior. Noi nu ne-am certat. (...) Am așteptat pentru party, să avem mai mult timp. De joi-vineri m-am gândit. Am avut o discuție lungă cu Bia, am avut câteva chestii ca să lămuresc puțin. Asta am simțit să fac”, a spus Robert.

 

Chiar dacă s-a aflat într-un conflict deschis cu Bia, acum doamna Anina se declară fericită. ”Acum am aflat. Am văzut eu ceva la petrecere. Nu e râs nervos, absolut deloc. Am observat și eu la petrecere, m-am bucurat, am văzut un alt comportament. Am văzut pe Bia pe care am văzut-o la începutul competiției, o fată drăguță, am văzut că Robert e asumat, știe ce vrea. După furtună vine și soarele. În sfârșit v-ați revenit.”, a spus doamna Anina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest