Roberto de la Mireasa s-a destăinuit: „Am nevoie de o femeie ca ea”

 

Aflat în cursa de eliminare, concurentul a avut un mesaj tranșant de transmis telespectatorilor, dar și unei concurente din casa Mireasa.

 

Roberto se află în cursa de eliminare. Drept urmare a simțit nevoia, prin intermediul Antena Play, să le transmită un mesaj tuturor celor care urmăresc emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Azi a fost o zi grea, nici acum nu mi-a trecut, sunt supărat pe mine în primul rând că sufăr, nu trebuia să fiu în cursă, așa a fost să fie. Nu am vrut să îi facem rău lui Andrei. Mamă , tată vreau să vă salut, să va spun că sunt bine, poate ce se vede din afară nu e cum e aici, totul se trăiește la intensitate maximă. E foarte multă presiune, stres mult, am slăbit, mănânc o dată pe zi, maxim de două ori. Aici e altceva, chiar te cerți pe bune și suferi pentru tot ceea ce faci, în tot. Lumea ne vede și noi trebuie să fim exemplu pentru cei care ne urmăresc.", și-a început Roberto mesajul.

 

Concurentul a mai menționat că dorește să o cunoască pe Denisa, fiind genul de femeie care-l atrage foarte tare. "Am stat și am analizat, aici vorbesc de Denisa. Îmi place, e foarte frumoasă, arată bine, gândește bine, eu am nevoie de o femei ca ea. Aici chiar nu mai glumesc, chiar îmi place de ea și vreau să o cunosc. Nu știu dacă eu voi putea sau nu. Fac ce simt, nimeni nu poate să mă schimbe.”, a mai spus Roberto.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest