S-a aflat cum au votat Aron și Andrei pentru revenirea în casa Mireasa a lui Cosmin!

 

Băieții din casa Mireasa Capriciile Iubirii au votat dacă se poate întoarce în competiție Cosmin, după ce i-a băgat mâna în gât lui Aron.

 

Întoarcerea în casă a lui Cosmin a fost la mâna băieților. Aceștia au votat în weekend dacă acesta poate sau nu să revină în casa Mireasa, după ce a fost în izolare împreună cu mama sa, doamna Robertina, ca urmare a gestului necontrolat pe care l-a făcut, băgându-i mâna în gât lui Aron, în timpul reality-show-ului matrimonial.

 

Gazda emisiunii, Simona Gherghe le-a explicat băieților cum va decurge procesul electoral ce-l are în prim plan pe Cosmin: „Votul este anonim, este fix alegerea voastră, noi nu vom ști ce ați votat, dar mi se pare normal ca alegerea să vină de la voi pentru că voi veți trăi în casă sau nu cu el de-acum încolo. Vom afla dacă intră în casă și-și continuă parcursul în casă cu drepturi depline, sau, din contră, drumul lui se oprește aici”.

 

Chiar dacă votul a fost secret, în cele din urmă s-a aflat cum au votat Aron și Andrei, băieții cu care s-a certat Cosmin. Și asta pentru că acesta a primit 7 de „DA” pentru revenirea în casa Mireasa. „Ești concurent cu drepturi depline, sper să nu mai fie incidente pentru că nu e normal să se întâmple așa”, i-a transmis Simona Gherghe lui Cosmin la finalul procesului electoral din casa Mireasa. Prima reacție a lui Cosmin după revederea cu Alexandra nu a întârziat. Acesta și-a luat în brațe iubita, a sărutat-o și i-a șoptit: „Vom face o echipă puternică, o să vezi!”

 

Mama lui Cosmin, Robertina, a avut lacrimi în ochi: „Am început o prietenie frumoasă cu Alexandra și îmi doream să continue”.

 

Aron și-a explicat astfel votul: „Ne place să ne numim momentul surpriză. Cel mai probabil și Cosmin a învățat o lecție și, așa cum au spus băieții, să continue povestea de dragoste, să vedem ce iese”. Andrei a întărit: „Toți avem dreptul la a doua șansă, consider că a fost o perioadă de reabilitare atât pentru el, cât și pentru noi, cât și pentru ceilalți băieți neimplicați în acest act. Avea o persoană în casă care-l aștepta, așa că de ce nu. Din punctul meu de vedere nu știu dacă a fost o dispută”.

 

Cosmin a spus, imediat după vot: „Vreau să le mulțumesc pentru cuvintele frumoase ale lui Aron și Andrei. Îmi cer scuze pentru toată lumea, pentru cei de-acasă, pentru familiile noastre”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest