S-a format primul cuplu în casa Mireasa! ”Să trăiască șefa mea, de acum!”

 

A fost primul sărut în casa Mireasa, iar acum ce doi tineri și-au oficializat relația, declarându-se un cuplu.

 

Relația dintre Cristian Marinescu și Laura a avansat cu repeziciune. Cei doi s-au sărutat în casa Mireasa. Chiar dacă băiatul a spus că nu a intrat în emisiune pentru a se însura, ci pentru a avea o nouă experiență, iată că este primul care și-a găsit parteneră.

Mi-aș dori să găsesc o femeie care știe să susțină bărbatul de lângă ea, așa cum este mama mea. Consider că nu știu ce înseamnă o iubire în adevăratul sens al cuvântului. În momentul actual nu mă simt pregătit să mă căsătoresc, dar lucrurile se pot schimba. Sunt puțin împărștiat, dar responsabil sunt. Sunt un băiat ambițios”, a spus Cristian Marinescu, la Mireasa. Capriciile iubirii.

Între cei doi lucrurile au avansat rapid, aceștia sărutându-se la petrecerea care a avut loc în weekend. „M-ai pupat. În seara asta m-ai pupat. Nu mai aveam nimic de așteptat. Să trăiască șefa mea, de acum.”, a spus Cristian Marinescu. „Tu m-ai pupat. Vezi că ți ai venit.”, a precizat Laura.

 

Simona Gherghe i-a întrebat pe cei doi dacă relația este oficială, iar aceștia au răspuns la unison că da. „Nu m-am simțit forțat, m-am simit foarte bine în acea seară. Am simit să fac chestia asta și așa a fost.”, a mai adăugat Cristian. Totodată, mama lui Cristian s-a arătat bucuroasă de alegerea făcută de fiul ei. „Mi se întâmplă foarte multe lucruri aici, în premieră. Nu pot decât să mă bucur și să le doresc fericire.”, a spus doamna Daniela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest