S-a întors roata în casa Mireasa: Sabrina l-a ales pe Perneș pentru un date! „Să fie luni, de ziua mea!”

 

Sabrina a câștigat task-ul cu gătitul peștilor și va merge la circ alături de vechiul partener din casa Mireasa, Perneș.

 

 

 

 

 

 

A fost o dimineață liniștită în Casa Mireasa. Nimeni nu bănuia ce surpriză avea să rezerve ziua! Fetele au primit un task destul de dificil! În bucătărie se aflau două acvarii cu pești! Ele au primit sarcina de a-i scoate, curăța de solzi și găti în cel mult o oră. În final, după jurizarea băieților, Sabrina a câștigat task-ul cu gătitul peștelui.

 

Sabrina a explicat cum i-a venit ideea să ofere spre jurizare pește cu pâine: „Așa bucătăreasă cum sunt eu… nu doream să dau doar peștele cu lămâie, și nu aveam chef să fac mămăligă și am pus pâine. Nici nu îmi doream așa tare să câștig task-ul ăsta. Nu doream să omor peștele, l-am făcut pentru că știam că o să aibă ceilalți de suferit. Dar nu m-am gândit o secundă că voi câștiga. L-am făcut să fie făcut”.

 

Înainte de a alege partenerul, Sabrina s-a confesat Larisei: „Dacă aș lua câștigul ăsta de la pești, mă pune să aleg eu am să specific: nu vreau să ies cu Perneș, nu vreau cu Andrei, că am iești deja, cu Aron nu aș avea de ce. L-aș alege pe Sese, că a votat farfuria. Dacă nu, aș vrea să pasez, să dau la altcineva. Așa că l-am ales pe Andrei, mare tam-tam. Cu Perneș nu se pune problema, iar cu Aron nu se pune problema. Să-l dau, sau să mă duc singură. Cu Valentin e interpretabilă, cu Cosmin și Alexandra, nu. Mi s-a rupt capul și cu Leo, doamne-ferește. D-asta nu-mi vine să trag la nimic, că tot ce zici se întoarce împotriva ta”.

 

În cele din urmă, Sabrina a ales să meargă cu Perneș la spectacolul de circ, în care acrobații urmează să facă o reprezentație doar pentru cei doi: „O să merg cu Perneș că nu am cu cine”. „Să fie luni, de ziua mea!”, s-a bucurat băiatul.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest