S-a rupt lanțul de iubire: Alex și Irina de la Mireasa s-au despărțit!

 

Câteva zile a durat legătura dintre cei doi concurenți de la Mireasa. Băiatul și-a văzuit așteptările înșelate, fata s-a simțiti jignită.

 

Alex și Irina au stat împreună câteva zile. Până când concurenta a primit flori din partea lui Bogdan și s-a bucurat prea zgomotos. Alex nu a suportat să-și vadă partenera în această ipostază și a jignit-o. Cei doi nu au mai fost capabili să comunice, așa că ruptura dintre ei s-a produs rapid. Concurentul nu a mai acceptat nimic din partea Irinei, trimitând-o non-stop la Bogdan.

 

„Tu simți că nu se leagă nimic între noi… Parcă ești pus în priză! Tu știi doar o frază ”Du-te și cheamă-l pe Bogdan”, nu vrei să vorbim? Îmi pare rău”, i-a spus Irina lui Alex. ”Degeaba vii lângă mine și îmi spui că uite, că ai încercat, că la mine nu țin chestiile astea. Du-te și cheamă-l pe Bogdan, ți-am zis. Du-te și cheamă-l pe băiatul ăla și lasă talentele cu mine, că nu merg. Despre ce vorbim?”, a fost răspunsul lui Alex.

 

Irina a susținut că s-a simțit jignită în repetate rânduri de Alex: ”Da, cum poți să spui, femeie ca tine, le învârt pe deget, adu-l pe Bogdan, joacă-te cu el, jonglați unul cu altul, vă mai arunc și eu câte o minge, să te iau în cadă, eu fur femeile milionarilor, cine ești tu, ce înseamnă asta? Astea nu sunt jigniri?Am încercat să văd, într-o relație am crezut că omul acesta poate să fie diferit, dar nu există așa ceva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest