Sabrina are gânduri mari cu Dima: ”Când te vezi cu copii?”

 

Relația dintre cei doi concurenți din casa Mireasa devine mai serioasă de la o zi la alta.

 

Petrecerea din weekend pare să-i fi apropiat și mai tare pe Sabrina și Dima. Cei doi concurenți de la Mireasa – Capriciile Iubirii sunt dornici să se descopere unul pe celălalt, să pună întrebări din ce în ce mai directe și mai personale. Concurenții par a avea planuri mari de viitor împreună. Astfel, Sabrina nu s-a mai sfiit și l-a întrebat direct pe Dima când consideră că e capabil să devină tată! „Când te vezi cu copii?”, a fost întrebarea pe care Sabrina i-a pus-o lui Dima.

 

Concurentul a lăsat impresia că și-a făcut un plan în această direcție, având în vedere că i-a oferit partenerei lui un răspuns foarte exact: „În doi ani. Sunt capabil și mental și psihic, nu e vorba de situația materială. Asta m-ar face și mai responsabil decât sunt, chiar și cu tine”.

 

La petrecere, cei doi și-au făcut o serie de declarații. Astfel, Dima i-a cerut fetei să nu-l lase niciodată singur atunci când e supărat: „Îmi e foarte greu fără tine. În preajma ta mă simt foarte complet. Eu dacă îți spun că am început să vorbesc cu câinii și singur (nr. despre tine). Când o să ne fie vreodată greu în viață asta, să nu ne lăsăm niciodată. Nu îmi place să stau supărat, eu în altă parte și tu în altă parte. Când sunt supărat să nu mă lași singur, nu îmi place. Simt că nu ai fost apreciată cum trebuia”.

 

De partea cealaltă, Sabrina susține că nu-i găsește nici cel mai mic defect iubitului ei: „La tine îmi place tot, asta face diferența între tine și oricine altcineva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest