Sabrina, dată în leagăn și-n tiroliană: „Cred că-i sunt dragă într-un fel!”

 

Concurenta a avut parte de o întâlnire cu multe peripeții cu Andrei și a dat la o parte vorbele mamei.

 

Sabrina nu a trecut prin cele mai bune momente în ultima vreme, și asta din cauza faptului că mama sa a spus, în mod categoric, că nu-l acceptă pe Andrei: ”Am avut o convorbire cu mama, și-a spus părerea despre o relație între mine și Andrei. Nu este de acord, dar nu lucrul acesta m-a deranjat, oricum aș face ce simt și ce vreau eu, ci modul în care a spus-o, tonul, starea pe care mi-a transmis-o prin telefon m-a afectat”.

 

Concurenta a avut parte de un date cu Andrei, iar starea sa de spirit s-a schimbat treptat. Cei doi au ieșit în natură, băiatul a dat-o în leagăn, apoi s-au urcat în tiroliană și au luat prânzul. „Are ceva sentimente pentru mine, nu știu exact dacă doar de prietenie s-au poate de ceva mai mult... Cred că îi sunt dragă într-un fel", a spus Sabrina.

 

La rândul său, Andrei a mărturisit în cadrul testimonialelor: „Mă simt foarte bine în prezența ei, mă face fericit. Dacă ar fi fost sentimente de dragoste la mijloc, cu siguranță ar fi fost alte stări. În cazul în care între mine și Sabrina ar începe o cunoaștere, iar familia ei nu ar fi de acord, cu siguranță m-aș sacrifica pentru el”.

 

Apoi i-a transmis și Sabrinei, în mod direct: „Mă simt bine cu tine. Serios. Îți mulțumesc. Ești singura fată cu care aș rezone. Te-aș fi ales, oricâte femei ar fi venit în casă. Când am fost pus să fac la început o alegere am făcut pentru că așa trebuia, dar acum am făcut-o pentru că așa am simțit”.

 

Spre deosebire de Perneș, care o copleșea pur și simplu pe Sabrina, Andrei și-a dat seama de faptul că fata are nevoie de spațiu, să poată respira, să-și adune gândurile și i-l oferă din plin, fără a face pași grăbiți într-o relație.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest