Sabrina de la Mireasa, povestiri horror cu vechiul iubit: „A aruncat cu toporul după mine!”

 

Concurenta de la Mireasa – Capriciile Iubirii a trecut prin clipe de coșmar în urma unei relații toxice.

 

Fetele din casa Mireasa au depănat amintiri din trecut, vorbind despre vechile relații în care au fost implicate, despre partenerii pe care i-au avut. De departe, cea mai tulburătoare istorioară a fost cea a Sabrinei, care a suferit foarte mult din dragoste, fiind implicată într-o relație toxică. Povestea Sabrinei le-a impresionat pe toate fetele din casă, dar, suntem siguri, și pe telespectatorii de la Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Sabrina a fost într-o relație de mai mult timp cu fostul ei partener de viață. Dacă la început totul părea doar lapte și miere, situația s-a schimbat radical odată cu trecerea timpului. Concurenta a făcut numeroase dezvăluiri despre fosta ei iubire, pentru care a făcut numeroase sacrificii.

 

„Cu o săptămână două înainte de ziua mea s-a întâmplat cea mai nașpa fază. Și nu era oricum prima dată când am trecut prin asta, am mai trecut și prin relația aia de patru ani. Am zis că nu o să mai pățesc așa ceva. Și am pățit iar. De asta eu am o problemă cu oamenii care urlă. Deși cred că cei care latră nu mușcă. Mama încă nu cred că știe. Tata tot încerca să înțeleagă ce nu merge. Când m-am reîmpăcat cu partenerul meu am ținut secret o lună sau două, nu le-am spus… Nici la prieteni nu le-am spus”, și-a început concurenta destăinuirile.

 

Relația în care a stat Sabrina a lăsat urme adânci pentru ea, astfel că a fost nevoită să meargă chiar și la psiholog pentru a trece peste traumele lăsate de fostul iubit. După o perioadă destul de lungă de timp în care s-a lăsat manipulată, Sabrina și-a dat seama că nu se merită să fie într-o astfel de situație.

 

"Mă manipula, mă făcea să mă simt urâtă, mă înjosea, mă manipula. A aruncat cu toporul în miez de noapte după mine. Am fugit de acasă pentru el, am plecat în Italia fără ca ei mei să știe. Acolo mi-am dat seama că nu este ok situația. Am avut acolo un show d-ăla, m-a încuiat în afara camerei, nu mă mai lăsa să intru și din astea. Scandal mare și acolo. Era manipulare la mijloc, nu știu cu ce. Vreau să cred că oamenii nu sunt ca el și sunt diferiți. Am fost la psiholog, eu de asta nu accept să țipe sau urle cineva la mine. La părinți îmi era rușine să le zic, cum să-I zic lui tata", a povestit Sabrina în casa Mireasa. Capriciile Iubiri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest