Sabrina s-a descătușat la adresa lui Perneș: „Nu-mi place deloc prezența lui!”

 

Sabrina a spus că pentru ea Perneș este o cauză pierdută și a făcut și lista celor trei reproșuri mari pe care i le aduce fostului partener. Concurentul vrea o nouă fată în casa Mireasa.

 

Perneș se pare că s-a resemnat cu despărțirea de Sabrina și așteaptă noi concurente! Împreună cu Cosmin și Valentin au discutat despre viitorul său în Casa Mireasa. „Nu o să ne mai împăcăm. Să zicem că mâine, poimâine ar intra o fată. Voi încerca să fac o cunoaștere. Nu am judecat că s-a despărțit, judec doar ce simt eu. Nu orgoliul mi-a fost rănit, ci sentimentele. Am început acceptarea aia profundă, pentru că nu sunt un om care să fie supărat, dezamăgit. Și sunt foarte fericit pentru ea, că o văd ok”, s-a confesat concurentul celor doi prieteni din Casa Mireasa.

 

La rândul ei, Sabrina i-a mărturisit Larisei că prezența lui Perneș în preajma ei nu îi face bine: „Dacă deschid un subiect acum parcă văd că trebuie să dau explicații și la Capricii. Iar mie nu-mi face deloc plăcere prezența lui, pentru că încep să-l văd cu alți ochi, cu ochii cu care îi vedeam și la început, dar atunci mă dezamăgeam singură. La mine e super-nașpa, toate fetele stau cu iubiții lor, m-am cam răcit de toți. Numai gândul că mai poate să intre cineva mă mai ține așa. L-am descoperit ca om, dar nu îmi place. Perneș pentru mine e o cauză pierdută, nu tragem în aceeași direcție. Am încercat, mi-am dorit, dar nu s-a putut”.

 

La Capricii, cu subiect și predicat, Sabrina a spus și ce-i reproșează fostului partener: „Încerc să-l evit foarte mult. Nici măcar nu ne salutăm, nu mi se pare matur. La început l-am văzut că vorbea foarte mult, pentru că nu mi se pare normal că trebuie să vorbești foarte mult ca să te explici. Apoi am intrat într-o relație, l-am văzut cu ochi ca pe un partener. Trebuia să-mi ascult instinctul de la început. M-a împins și faptul că stătea pe capul meu. Nici nu m-am interesat să cunosc alte persoane, aveam ceva rețineri. Mi se pare că vorbește foarte mult, în ideea că nu ar avea de ce. Eu îi spun vrăjeală ceea ce face el. În al doilea rând își dă cu părerea despre cupluri, despre orice, fără a fi întrebat și în plus sunt reacțiile lui la nervi”.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest