Sabrina se teme de reacții, după despărțirea de Perneș: „Vor fi discuții urâte între băieți!”

 

Concurenta din casa Mireasa consideră că va fi unul dintre subiectele principale în discuțiile dintre băieți, după ce a luat decizia de a o lua pe drumuri separate cu Perneș.

 

Sabrina a hotărât să pună capăt relației cu Perneș, apreciind că între ei nu sunt sentimente foarte puternice. Acum, fata se teme de ceea ce va urma, anume de reacțiile care vor fi în casa Mireasa. Ea consideră că este foarte plauzibil să fie unul dintre subiectele principale în discuțiile dintre băieții care concurează pentru marele premiu pus în joc la reality-show-ul matrimonial.

 

Ea a spus că se așteaptă la o serie de atacuri, cel puțin verbale, asupra ei și este sigură că băieții vor avea foarte multe discuții care o vor implica și pe ea. ,,O să fie foarte multe discuții urâte la băieți, sunt sigură. Mă aștept să se dea foarte mult în mine cu vorbe. Toți o să vadă cumva ideea că el suferă", a spus Sabrina.

 

Zilele trecute, fata a luat decizia radicală de a se despărți de Perneș, acuzând faptul că ar fi incompatibili: "Când doi oameni nu se potrivesc, oricât ar încerca, nu va merge. Nu mă simt ok în relația aceasta. Îmi doresc mai mult, mai ales de la o relație care trebuie să ducă la o căsătorie".

 

Sabrina nu s-a simțit bine nici din cauza insistențelor exagerate ale fostului său partener: „Eu stau prost la capitolul răbdare. Eu nu sunt ca el, dacă simt nevoie să vin atunci vin. Dacă deja încerc să vin, atunci nu mai vine de la mine, nu stau să forțez lucruri chiar așa de la început. Dacă nu vin de la mine și nu vreau eu, sunt forțate. Deja mă enervez. Eu așa sunt și acasă, nu mă duc pe capul unui băiat. Așa sunt eu, o persoană rece. Ce să fac, să stau toată ziua bot în bot? Nu sunt așa!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest