Sabrina și Perneș de la Mireasa, aproape de despărțire: „Nu te mai vreau în preajma mea. Lasă-mă”.

 

Păreau unul dintre cele mai puternice cupluri din casa Mireasa, însă în weekend Sabrina și Perneș au avut parte de prima ceartă serioasă.

 

Întorsătură de situație în casa Mireasa – Capriciile Iubirii, acolo unde cuplul format din Sabrina și Perneș nu trece prin cele mai bune momente. Băiatul nu-i dă deloc spațiu partenerei sale, o sufocă, iar Sabrina nu a mai suportat și a explodat la petrecerea care a avut loc sâmbătă.

 

La party, Perneș s-a dovedit extrem de insistent, dornic să înțeleagă de ce Sabrina nu-I răspunde cu aceleași sentimente: Hai că te-am prins! Babe, vreau să-ți spun ceva!.. În orice relație pe care avut-o, eu nu știu cum este să fi iubit. Tu nu îmi cauți privirea. Poate fac ceva greșit, de ce nu îmi spui. Sentimentele tale sunt ok? Tu ești viața mea!”

 

Fata s-a eschivat, încercând să evite să dea un răspuns direct: „Sentimentele mele sunt ok, și eu am de lucrat la ele. Pentru că și eu am în spate un bagaj. Problema e la mine, nu știu eu să acționez într-o relație. Nu știu să arăt ceea ce simt”. Nemulțumit de răspunsul primit, Perneș a căutat certitudini în vorbele partenerei sale. Așa că a alergat-o la propriu, a încercat să o sărute, să o țină în brațe, drept urmare Sabrina a explodat: „Nu te mai vreau în preajma mea. Lasă-mă”.

 

În vreme ce Sabrina îl respingea, Perneș devenea mai insistent. După trei ore de insistență și respingeri, Sabrina a rămas într-un final singură și a început să danseze. Perneș s-a retrag în curte, unde și-a pus pătura în cap și a suspinat în hamac. În platoul Capriciilor, Sabrina a încercat să dea o explicație pentru atitudinea ei: „Sâmbătă l-am rugat de la începutul petrecerii să nu purtăm nicio discuție serioasă. Insista să discutăm, eu vreau să mă bucur de sâmbete, că mă încarc altfel de muzică și dans”.

 

Doamna Eleonora a comentat astfel situația: „Sabrina are sentimente, dar nu le arată. În timpul săptămânii stau împreună. Ce s-a întâmplat sâmbătă… cred că nimănui nu i-a plăcut ceea ce a făcut. Cred că și ea își dă seama de niște greșeli pe care le-a făcut sâmbătă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest