Sabrina și Perneș de la Mireasa sunt un cuplu: „Mă sperie chestia asta!”

 

În casa Mireasa au fost primele sărutări, primele atingeri pătimașe și declarații de iubire fără perdea între cei doi îndrăgostiți.

 

Tatonările au luat sfârșit și iată că Sabrina și Perneș formează, în sfârșit, o pereche la Mireasa – Capriciile Iubirii. Toți concurenții din casă s-au bucurat în momentul în care Sabrina și Perneș au dat de veste că sunt oficial într-o relație. Perneș este în culmea fericirii și i-a spus iubitei sale că de acum este doar a lui.

 

,,Vorbește cu mine, o să te ascult, nu o să te contrazic, nu o să îți arăt că ai greșit. Dacă vorbești cu mine pot să te înțeleg și împreună găsim soluția. Am atât de multe sentimente pentru tine într-un timp atât de scurt. Când te văd că ești lângă mine nu îmi vine să cred în unele clipe. Îmi oferi liniște. Mă sperie chestia asta. Nu am mai avut așa liniște cu cineva până acum", i-a transmis Perneș partenerei lui. Concurentul are planuri mari cu Sabrina, iar în momentul în casa vor ieși din casă, își dorește să se mute împreună și să facă o excursie la munte. În momentul de față concurenții sunt foarte fericiți, iar relația lor este una din ce în ce mai bună.

 

Sabrina are un trecut întunecat, după ce a fost implicată într-o relație toxică, așa că Perneș trebuie să dea dovadă de delicatețe și multă abilitate pentru a fi pe placul noii sale iubite.

 

"Mă manipula, mă făcea să mă simt urâtă, mă înjosea, mă manipula. A aruncat cu toporul în miez de noapte după mine. Am fugit de acasă pentru el, am plecat în Italia fără ca ei mei să știe. Acolo mi-am dat seama că nu este ok situația. Am avut acolo un show d-ăla, m-a încuiat în afara camerei, nu mă mai lăsa să intru și din astea. Scandal mare și acolo. Era manipulare la mijloc, nu știu cu ce. Vreau să cred că oamenii nu sunt ca el și sunt diferiți. Am fost la psiholog, eu de asta nu accept să țipe sau urle cineva la mine. La părinți îmi era rușine să le zic, cum să-I zic lui tata", a povestit Sabrina despre relația toxică în care s-a aflat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest