Scandal la Mireasa: Hatice și Mihai îl atacă pe Roberto! Mătușa concurentului i-a sărit în apărare!

 

În timpul unui task în casa Mireasa, Hatice și Mihai l-au criticat aspru pe Roberto, arătându-se nemulțumiți de comportamentul său în competiție. Cei doi concurenți l-au acuzat pe Roberto că nu își dorește să găsească o iubită, ci doar să rămână în competiție, fiind dispus să manipuleze situația pentru a evita eliminarea. Hatice a descris comportamentul lui Roberto ca fiind de lingușitor și a sugerat că acesta încearcă să obțină atenție și recunoaștere prin orice mijloace.

„Tu ești leșinat. Tu plângeai când era vorba să ieși afară. Ce le zici la nimicuri? Când omul e nimic, e nimic. Când îi dai omului un deget, îți ia toată firea. Și mai are pretenții să stea o femeie lângă el. E un lingușitor. Nu ești bărbat”, a spus Hatice

Mătușa lui Roberto a intervenit în dispută, telefonic, încurajându-l pe nepotul său să nu se lase afectat de răutățile celorlalți concurenți și să continue să fie puternic în competiție. Ea a lăudat comportamentul lui Roberto, subliniind că acesta este un băiat elegant în exprimare, educat de mamă, bunică și de toți cei din jurul său. De asemenea, mătușa concurentului a criticat comportamentul lui Mihai, arătând că acesta lasă de dorit.

„Este impardonabil ceea ce s-a întâmplat în timpul task-ului. Nu se poate așa ceva. Roberto, fii tare. Ne bucurăm mult și ne-ai făcut mândri de felul în care ai reacționat. Ești același băiat elegant în exprimare, așa cum ai fost educat și de mamă, de bunică, de toți. Ai fost sportiv, ești un campion, ai lucrat într-o echipă, știi ce înseamnă asta, știi să vorbești, știi să te comporți (...) Mihai, ceea ce ai arătat aseară lasă de dorit”, a spus Adina, mătușa lui Roberto, într-o intervenție telefonică

În ciuda criticilor primite, Roberto a continuat să rămână calm și să își concentreze atenția pe competiție. Mătușa sa a apreciat comportamentul său, sugerând că acesta își păstrează sportivitatea și eleganța, chiar și în momentele dificile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest