Schimbare de atitudine la 180 de grade în casa Mireasa: Leo s-a întors pe moment la „nesuferita mea”!

 

Tânărul este pus într-o situație ingrată, între mama care nu o înghite pe Nora și partenera care declară că-l iubește. Inima îi spune ceva, creierul altceva.

 

Prezența mamei Norei în platoul Capriciilor era menită să o facă pe concurentă să își dea seama că trebuie să facă o schimbare majoră. Femeia a tunat: „Nu ești dorită în familia aceasta. Nu e nicio problemă, nu se sfârșește lumea. Să văd zâmbetul pe buze. Ai fost o doamnă, n-ai jignit, chiar dacă ai fost denigrată în ultimul hal. Ai fost făcută maimuță, panaramă, în fel și chip, fără niciun fel de dovadă. Scrisoarea pe care a primit-o Leo ști ce conține: părerile de pe grupuri, este mâna sorei lui. Eși zvonul că ești cămătar, că te-ai dus după bani! Te rog din tot sufletul să fi tu! Nu mai explicit nimic din trecut tău. Nu ești décor, nu ești preș. Ai nevoie ca eu să mă justific în fața întregii țări”.

 

Intervenția mamei nu a avut efectul scontat. Printre lacrimi, Nora s-a confesat Sabrinei că nu poate trăi fără Leo: „Nu am vrut să se ajungă aici. Aș da toate explicațiile, că-l iubesc, nimeni nu mă crede. Nu pot să-l las Sabrina, că –l iubesc. Nu renunț la el, nu am venit aici să mă joc cu nimeni”.

 

Având în vedere starea Norei, Leo s-a simțit cumva răspunzător și a intervenit pentru a o împăca ori cel puțin pentru a o liniști: „Ești nesuferita mea, haide nu mai plânge. Din momentul ăsta suntem în regulă amândoi, unul cu altul, relația noastră. Nu mai vreau să înțeleg nimic, vreau să văd ce se întâmple cu mine în casă. De ce aș fi lângă tine, doar că plângi, că ți-e rău? Mai sunt alte persoane care suferă în casă. Vrei să plângem amândoi. Tu dai tonul, da?”

 

Doamna Dana și-a menținut poziția vrăjmașă vis-à-vis de cuplul format din fiul său și Nora: „Tu nu ești conștient de gravitatea lucrurilor? Ști că tot ce am spus aia s-a întâmplat. Nu am de ce să te manipulez. Hai să încheiem subiectul ăsta, eu nu te manipulez cu nimic. Vrei să mă îmbrac să plec acasă. Tu nu îți dai seama că eu sunt rănită acum. Tu gândești, ști foarte bine că doar eu îți vreau binele”.

 

Pus între mamă și potențiala iubită, între ciocan și nicovală, Leo a căutat să pară stăpân totuși pe situație atunci când i-a explicat Simonei Gherghe prin ce trece: „Toată lumea mă iubește, dar eu nu sunt ok. Aud „te iubesc”, dar această iubire nu-mi face bine. Mi-am dat seama și am conștientizat că am lucruri în mine, o sensibilitate de care se pot agăța poate și mama, poate și nora, nu-mi dau seama de ce e adevărat în momentul de față. Tocmai d-aia trebuie să lucrez un pic cu mine, să-mi dau seama cine vrea să mă manipuleze. Simt același lucru din partea amândorura, că joacă teatru. Tocmai d-aia vreau să mă retrag, să-mi dau seama cine mă iubește cu adevărat. Aseară eram iar cu Nora bazându-mă pe ceea ce simt, dar judecând la rece intervine iar nesiguranța. Judecând cu inima vreau să fiu împreună, cu capul nu știu care e realitatea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest