Sergiu și Madi de la Mireasa s-au despărțit: ”Paharul s-a umplut și s-a spart”

 

Finaliștii sezonului 8 al reality-showului de la Antena Stars au ajuns la concluzia că le va fi mai bine pe drumuri separate.

 

Madi și Sergiu de la Mireasa au părut tot timpul un cuplu indestructibil. Nimic nu părea să stea în calea iubirii lor, până zilele trecute când fostul concurent al show-ului matrimonial a anunțat pe rețelele de socializare că au decis să meargă pe drumuri separate de acum înainte.

„Parcursul nostru ca și relație a fost unul destul de ok până când am avut hopul acela pe care îl știți și dumneavoastră. Am trecut cu vederea și am spus că dragostea va învinge și am căzut de comun acord să las trecutul în urmă și să dau o șansă dragostei, ca atare, am spus „Da” în fața voastră. Uite că emisiunea s-a terminat, toate bune și frumoase când dintr-odată au apărut și certurile între mine și „soția mea”. Momente ca în viață, nu poate să fie doar lapte și miere, așa e, într-o relație, gândeam eu”, a povestit Sergiu, finalistul de la Mireasa, sezonul 8, pe Instagram.

Sergiu a mai precizat: „Certurile dintre noi doi începeau să continue zi de zi, motive au fost multe și din partea mea, și din partea ei, până când într-o seară, când paharul s-a umplut și s-a spart. Motive sunt multe, așa că, vă las pe voi să gândiți! Nu am vrut să fac publică despărțirea și separarea noastră, dar la rugămintea „soției mele” și la insistența ei, am zis că îi fac pe plac”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest