Șervan de la Mireasa, avertizat în privința Valentinei: „Această persoană atât de toxică…”

 

Apropierea dintre Șervan și Valentina nu este privită cu ochi buni de o parte dintre fanii concurentului.

 

În ultima perioadă s-au remarcat interacțiunile din casa Mireasa dintre Șervan și Valentina. Acestea nu au fost private însă cu ochi buni de toată lumea. Concurentul a primit o scrisoare în care i se spune că Valentina este o persoană toxică și că ar fi bine să stea departe de ea. Iar faptul că au un trecut asemănător nu înseamnă că sunt și compatibili.

 

Dragul meu Șervan, încep prin a te ruga să nu citești cu voce tare următoarele rânduri. Mă voi adresa în numele mai multor pesoane care te-au simpatizat. Pe cele mai multe dintre ele le-ai dezamăgit și îți voi spune de ce. Străduiește-te să ieși din mirajul în care te-a atras această persoană atât de toxică. Faptul că aveți un trecut asemnător nu vă face compatibili. Nu uita cine ești și ce meriți, nu te pierde pe tine. Am apreciat faptul că ești un tip cerebral, dar spectacolul pe care l-ai oferit de când ea tot insistă să se apropie de tine nu te reprezintă”, este o parte din mesajul primit de Șervan

 

În testimonialul de prezentare, Valentina a spus: ”Sunt o fire destul de deschisă, sunt pasionată de tot ceea ce fac. Sunt puternică, am trecut prin foarte multe singură. Sunt divorțată și nu am copii. Părinții mei sunt divorțați. Tatăl meu avea probleme destul de grave cu alcoolul. O lovea destul de des pe mama”. Ea a mai precizat că de 5 ani este creatoare de conținut pentru adulți. ”Creez filme și fac poze pentru adulți. Mă ocup cu asta de vreo cinci ani. Nu e o meserie de viitor, nu am de gând să fac asta toată viața. dar momentan îmi aduce beneficii financiare. Îmi place ceea ce fac”, a declarat concurenta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest