Sese și Giovana s-au decis care sunt regulile pentru „Petrecerea Burlacilor”

 

Cuplul format din Sese și Giovana pare cu un păas în fața celorlalți. Cei doi au stabilit care vor fi limitele la party-ul dinaintea căsătoriei.

 

Petrecerea burlacilor este din ce în ce mai aproape. Pentru a preîntâmina eventuale discuții, Sese și Giovana stabilesc câteva detalii și limite comportamentale. Iar dacă partenerii de cuplu au diferite situații de negociat, concurenții singuratici se distrează, petrec și își planifică lucrurile după bunul plac!

 

Giovana nu înțelege de unde atâta stress pentru Sese în privința petrecerii burlacilor: „Ce se stresează toată lumea cu petrecerea asta a burlacilor, că doar nu sari în p…. la aia. Fac ce vreau, faci ce vrei! Ar fi aiurea să-I pui mâna pe-o țâțâ, d-astea. Deja tu îmi spui că vei sta fix, și îi vei zice să stea la 5 metri”.

 

Sese o întreabă pe Giovana: „Dar nu vrei să se pună pe mine, să-mi danseze?”, apoi rămâne contrariat la ce va fi: „Fără atingeri, vedem atunci”.

 

În tot acest timp, în care cei doi îndrăgostiți dezbăteau de zor ce se va întâmpla la petrecerea burlacilor, Elena, fără partener în casa Mireasa, se amuza teribil pe seama a tot cee ace se întâmpla în jurul său și îi lua puțin și peste picior pe cei doi:  

 

„Ei de obicei la petreceri se distrau, beau suc, iar acum nimic. De-aia i-am făcut pocăiți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest