Silviu, după eliminarea de la Mireasa: ”Am făcut referire la Eliza…”

 

Concurentul împreună cu mama lui, doamna Carmen, și-au făcut bagajele și au părăsit casa Mireasa.

 

Final de drum pentru Silviu, dar și pentru mama lui Carmen, în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii. Concurentul a fost eliminat, drept urmare s-a văzut nevoit să părăsească întrecerea și emisiunea. Pe lângă regretul că nu a putut să le cunoască mai bine pe fete, mai ales pe Eliza, cu care spune că a avut un schimb de priviri, Silviu a declarat că a învățat că trebuie să fie mai rezervat, în special în fața celorlalți concurenți.

 

„În momentul de față, mă simt oarecum normal, pentru că am conștientizat că nu o să mai fiu în emisiune (...) Aș încerca să fiu față de băieți mai rezervat și față de fete, indiferent că ar fi existat o anumită conexiune între mine și unele domnișoare. Am făcut referire la Eliza și m-am oferit să îi fac un mesaj și a reușit să îmi pună un zâmbet pe față, să mă mai exteriorizez și eu un pic”, a declarat Silviu, la Mireasa - Capriciile iubirii.

 

Concurentul a adăugat: „De apropiat, ne-a apropiat mai mult față de cum eram înainte, pentru că a fost o astfel de experiență, față de experiența pe care am trăit-o la facultate, aici fiind distanța atât de scurtă. Simțea că vreau să vorbesc, doar că nu aveam voie și simțeam că trebuie să am grijă mai multă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest