Simona de la Mireasa și-a schimbat atitudinea față de Andrei: „Așa simt eu, mă las mai greu cucerită”

 

Concurenta a trecut de la „nu mă atinge pe picior” la „mi-aș dori să-l cunosc mai bine pe Andrei”.

 

Simona de la Mireasa a avut într-o primă fază, săptămâna trecută, gesturi de respingere la adresa lui Andrei. „Nu mă mai atinge pe picior, nu te mai uita așa că nu mă impresionezi cu nimic, nu mă impresionează pe mine fața ta de mielușel”, i-a transmis Simona pretendentului.

 

În weekend, cei doi au căutat să clarifice situația. Andrei i-a transmis că se simte în continuare atras de ea. "Știi că dacă afară o fată încerca să mă respingă nici nu o mai băgăm în seama. Tu îmi plăci prea mult. Dacă eu am continuat o chestie, nu te las pe tine și mă îndrept către altcineva, eu vreau în continuare să te cunosc pe tine", i-a declarat Andrei concurentei.

 

Simona a regretat modul în care s-a comportat inițial cu Andrei și spune că acum își dorește să aprofundeze cunoașterea cu acesta. „Mi-am dat sema de atitudinea mea față de Andrei a fost una total nepotrivită. Când a stat mai mult cu mine mi-am dat seama că vreau să îl cunosc mai bine. Așa simt eu, mă las mai greu cucerită. S-a deschis mai mult față de mine.”, a declarat, în final, Simona.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest