Simona Gherghe, înlocuită cu Gabriela Cristea! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea de la Mireasa: „Aveți grijă de voi!” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Îndrăgita moderatoare a show-ului matrimonial Mireasa – Capriciile Iubirii a fost depistată pozitiv cu Covid 19, așa că va trebui să ia o pauză de la emisiune. Producătorii au decis înlocuirea ei temporară cu Gabriela Cristea.

 

Nu puțini au fost cei surprinși când au văzut-o pe Gabriela Cristea în locul Simonei Gherghe în rolul de prezentator la Mireasa – Capriciile Iubirii. Schimbarea este una temportară și se datorează faptului că moderatoarea a contractat virusul de proveniență chineză, astfel încât va trebui să stea în izolare în următoarele zile, drept urmare nu-și mai poate exercita atribuțiile de servici.

 

Chiar Simona Gherghe a fost cea care a anunțat pe rețele sociale că a fost găsită pozitivă cu Covid 19, drept urmare nu va putea apărea pe sticlă în următoarele zile. „Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Asadar, a ajuns virusul și la mine. N-o sa ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi! ♥ #staysafe”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

 

Așadar, următoarele ediții ale emisiunii vor fi moderate de Gabriela Cristea, care a fost la rândul ei depistată cu Covid 19 în toamnă. Ca și în cazul Simonei Gherghe, prezentatoarea care a înlocuit-o pe Simona Gherghe de la ”Mireasa” de pe Antena 1 fusese depistată pozitiv alături de întreaga familie.

 

”Am și vorbit cu psihologul emisiunii ”Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv. Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, spunea Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest