Simona Gherghe, scârbită total de ce a descoperit într-un mall: ”De luni de zile, de ani de zile!”

 

Îndrăgita prezentatoare TV nu s-a mai putut abține și a spus tot ceea ce avea pe suflet, după mai multe vizite la un centru comercial din București.

 

Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii a ținut să împărtășească cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare sentimentele pe care le-a avut atunci când a trecut pragul toaletelor dintr-un centru compercial din București. Tot timpul s-a abținut să împărtășească astfel de lucruri, dar se pare că, în cele din urmă, paharul s-a umplut.

 

Simona Gherghe a precizat că toaletele din respectivul centru compercial nu sunt deloc igienizate corespunzător. Mai mult, vedeta a vorbit și despre lipsa lucrurilor esențiale, cum ar fi săpunul care nu se găsește niciodată în dozatoarele montate cu acest scop.

 

”De mult am vrut să spun / să scriu ceva. Nu există mall / centru comercial, cu toalete mai mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie ca la ***. Indiferent de ziua săptămânii (nu doar azi, în weekend) sau dacă e dimineață sau la finalul programului. De luni de zile. De ani de zile...”, a scris Simona Gherghe pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest