Spiritele s-au încins în casa Mireasa întnre Cristian și Alexandru: ”Rămâi pe pătrățica ta, nu încerca să dai în mine”

 

Cei doi concurenți de la Mireasa Capriciile Iubirii și-au aruncat vorbe grele.

Cristian Marinescu și Alexandru nu au mai ținut cont de faptul că sunt filmați și au fost protagoniștii unui scandal în casa Mireasa. Cei doi și-au aruncat vorbe dure, dând impresia că sunt la un pas să sară la bătaie, aspect ciudat, dat fiind că în trecut păreau buni prieteni. Totul a pornit după petrecerea din weekend, când Cristian Marinescu a apreciat că Alexandru și-a schimbat atitudinea. Acesta i-a dat însă o replică dură.

”Nu e nicio schimbare de atitudine, sunt același eu. Că spun acum ce mă deranjează?! Într-adevăr! Aceasta este singura diferență! Ce vreau să câștig? Eu sunt pe drumul meu, băiatule. Eu sunt tot acolo unde am fost întotdeauna. Cristian, dacă tu nu ești capabil să simți anumite chestii, asta nu înseamnă că alte persoane nu sunt. Asta de o faci tu, cu zîmbetul pe buze, cu aroganța, eu te știu. Înțelegi? Tu nu încerca să dai în mine, pentru că eu nu vreau să fac asta. Rămâi pe pătrățica ta”, i-a spus Alexandru lui Cristian Marinescu, în fața camerelor de filmat, la Mireasa.

În cadrul unei discuții moderate de Gabriela Cristea, gazda emisiunii, Cristian Marinescu a spus: ”Sunt detașat. Fiecare să spună ce are pe suflet, ceea ce gândește. Pentru Alex aici nu mai e loc de prietenie. Eu sunt la fel, nu am nicio problemă. Nu cer nimic de la nimeni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest