Suspans la Mireasa: Cine este bărbatul misterios la care se gândește Giulia?

 

Giulia a făcut un test de sarcină în cadrul emisiunii Mireasa, după ce s-a simțit rău zilele trecute.

 

Giulia de la Mireasa s-a aflat în centrul atenției după ce a amintit de un bărbat cu care a vorbit timp de patru luni, dar nu a reușit să se întâlnească niciodată. Roberto, unul dintre concurenți, a fost suspicios în privința ei și a încercat să afle mai multe detalii despre trecutul ei. Cu toate că i-a fost alături când nu se simțea bine, Roberto susține că nu a observat niciun gest de afecțiune din partea Giuliei.

 

Aceasta, la rândul său, a mărturisit că s-a gândit la bărbatul respectiv din cauza unei stări tensionate și că nu a ajuns să se întâlnească cu el pentru că se certau mereu. În ciuda îndoielilor lui Roberto, Giulia a subliniat că nu a fost vorba de o relație romantică și că se concentrează în prezent pe viitorul său

 

„Am avut cumva o stare tensionată în casă și m-am gândit la el. Ne înțelegeam și vorbeam pe video. Nu ne-am întâlnit, pentru că de fiecare dată ne certam. Ne certam din diverse motive. Nu era însurat, nu avea copii. Și eu mi-am pus un semn de întrebare. Îmi zicea Alex și Roberto că mă gândesc la el. Am avut o revelație, atunci când stăteam pe canapea, dar nu mă gândesc sau că sunt îndrăgostită”, a explicat Giulia.

 

Giulia a făcut un test de sarcină, justificând că nu vrea să se interpreteze că ar ascunde ceva. În plus, concurenta a discutat cu Sabrina despre prietenii cu beneficii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest