Tensiune maximă între Cosmin și Alexandra în casa Mireasa! Concurenta nu a mai rezistat: „Marș!”

 

Cele cinci zile cât au stat despărțiți nu a întărit relația, ci din contră. Prima discuție serioasă dintre Cosmin și Alexandra s-a lăsat cu scântei, idila dintre ei părând că se apropie de final.

 

Bucuria revederii dintre Cosmin și Alexandra a fost de scurtă durată. Separarea care a durat timp de cinci zile nu a închegat relația, ci din contră. Au început reproșuri din partea lui Cosmin, legate de comportamentul concurentei în casă, iar aceasta nu a mai rezistat după ce acesta i-a transmis că încrederea în ea este zero!

 

Cosmin s-a arătat extrem de deranjat de faptul că iubita lui a acceptat să facă pereche cu Aron la proba cu mucenici, iar apoi a explodat când a văzut-o alături de fostul partener și la proba cu cătușele, deși, la acest ultim task nu mai depindea de fată cu cine va face pereche.  

 

Concurentul i-a aruncat vorbe grele Alexandrei, spunând, între altele că încrederea în ea a scăzut dramatic, tinzând spre zero: În 5 zile ai stat și ai râs cu acela. Eu am ieșit din casă din cauza omului acela. Iar eu m-am certat cu Aron din cauza ta, căți aducea jigniri, că eu nu am nimic cu omul acela. Acum încrederea mea în tine este zero. Tu stai și râzi cu el. Nu vreau să fiu considerat posesiv, mă bazez pe niște principii. Dacă am venit de gagicăreală e totul perfect. Dacă eu aici nu pot să am încredere în tine, înseamnă că acasă e jale. La fel, priviri chestii…. La fel, după ce s-a întâmplat cu mărțișorul vă luați în brațe p-acia. Dacă vrei să fi hoață, fi cu cine vrei tu. Nu te obligă nimeni să faci nimic, nu-ți spune nimeni ce să faci, nu te schimbă nimeni cu nimic. Eu sunt acela prost, trebuia să îl las să te jignească, să spună la toată lumea cum îți băga mâna în chiloți. Problema e la tine!”

 

Alexandra a explodat când i s-a spus că ea este problema și i-a cerut să repete fraza. Concurentul a făcut-o, iar aceasta, un car de nervi, a explodat, spunându-i sec: „Marș!”

 

Așa s-a și încheiat de altfel prima rundă de discuții dintre cei doi, concurentul preferând să continue seara împreună cu băieții, la petrecerea organizată în cadrul reality-show-ului. Alexandra a încercat să mai poarte și repriza a doua de discuții, dar nu a mai fost chip. A avut doar posibilitatea să-i mai transmită: „Dacă tu crezi vreodată în viața asta că o să fiu cățelușul cuiva, te înșeli amarnic. În primul rând nu o să accept niciodată să mi se spună că problema e la mine. Am fost călcată în picioare și nu o să mă mai calce absolut nimeni în picioare, da?”

 

Alexandra a căutat alinare în brațele potențialei soacre, care i-a cerut să lupte pentru fiul ei. La Capriciile Iubirii, Cosmin și-a susținut ferm poziția, fiind destul de clar că relația cu Alexandra scârțâie din toate balamalele, chiar dacă la nivel declarativ a susținut că vrea să dea o șansă în continuare legăturii cu fata. Însă prin simplul fapt că a afirmat că nu mai are așteptări în casa Mireasa e destul de clar că relația atârnă de un fir de ață: „Cum eu am primit o a doua șansă, așa vreau ca și eu și ea să oferim relației o a doua șansă. Nu mai am așteptări de la nimeni. Am spus ce m-a deranjat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest