Tensiuni în Casa Mireasa. În ciuda presiunilor, Nora nu cedează: „Îmi văd viitorul cu Leo!”

 

Trecutul pare să o urmărească pe concurentă, dar aceasta nu pare deloc dispusă să renunțe la relația cu Leo, chiar împotriva opiniei doamnei Dana, mama băiatului.

 

Nora pare hăituită de trecutul întunecat pe care l-a povestit încă de când a intrat în casa Mireasa – Capriciile Iubirii. În ediția de ieri a reality-show-ului matrimonial, concurenta a căutat să explice de ce nu vrea să renunțe la relația cu Leo, pentru simplul fapt că după o săptămână s-a îndrăgostit de el.

 

Acuzată de doamna Dana că-l joacă pe degete pe băiatul ei, Nora a contra-atacat: "Nimeni nu îmi ține partea, nu am venit aici să mă joc cu nimeni, cu sentimentele nimănui. Am venit aici să-mi găsesc pe cineva, mă afectează tot ce se spune despre mine. Am fost foarte corectă. Nu am omorât pe nimeni. Îmi cer scuze pentru trecutul meu. Știu că am greșit mult în viața mea, dar nu vreau să renunț la tine. Pentru mine contează ca tu să fii bine”, i-a transmis tânărului Leo. Apoi, în platoul Capriciilor a spus: „Am sentimente față de Leo, m-am îndrăgostit, îmi asum. Dacă el ia decizia să renunțe la mine, accept. Dar eu nu vreau să renunț la el, nu-mi pot controla sentimentele. Recunosc, îl iubesc după o săptămână. Văd un viitor cu el”.

 

Declarația Norei a venit ca urmare a replicii doamnei Dana: „Are un trecut nu tocmai ok, nu e sinceră cu noi, cu el. Pe mine lucruirle acestea mă dor. Nora, nu vă pot vedea împreună. Tu ești o femeie matură, care ai trecut prin viață, iar el este un copil”.

 

Inclusiv sora concrentei a intrat în direct să-i ceară explicații despre acuzațiile aduse de femeia măritată: "Vrem să știm adevărul. Eu nu știam despre povestea cu bărbatul însurat. Nu mi-ai zis niciodată despre omul respectiv. În ce ipostaze te ai întâlnit cu el?"

 

După informațiile primite, Leo consideră că a fost mințit de Nora: „Femeia este semnată de un interlop. M-a manipulat și m-a mințit. Nu sunt fraier. Dovezile nu cred că o să apară. Are experiență și o duce și capul”. Astfel, este destul de plauzibil să asistăm la o nouă ruptură în casa Mireasa – Capriciile Iubirii, după cea dintre Alexandra și Aron.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest