Tensiuni în casa Mireasa: Roberto și Alex s-au certat din cauza voturilor

 

În ediția de ieri seară, 6 martie, de la Mireasa Capriciile - Iubirii, tensiunile au ajuns la cote maxime în casa Mireasa. Roberto și Alex, doi dintre concurenți, s-au certat, aducând multă agitație în casă. De-a lungul weekend-ului, discuțiile aprinse între băieți au fost la ordinea zilei.

Motivul pentru care cei doi s-au certat este legat de un subiect deja închis, voturile. Alex a afirmat că a deschis subiectul doar pentru că a fost inclus într-o discuție și și-a spus punctul de vedere. El a menționat că și-a dat cu părerea pentru că Vlad venise la el să-i vorbească despre acest subiect și putea să evite toate discuțiile dacă ar fi vorbit direct cu Dima. În schimb, Roberto a mărturisit că el și Alex se înțelegeau bine până în momentul în care acesta a deschis subiectul cu voturile. El a subliniat că subiectul a fost închis de vineri, după terminarea emisiunii, și nu aveau nicio problemă până atunci.

Alex a declarat că nu intenționează să deschidă astfel de subiecte și că îi displace bârfa. În opinia sa, însă, va începe să se vorbească despre asta și va aduce mai multă tensiune în casă.

„Eu mi-am spus punctul de vedere, adică ceea ce am văzut în pauzele publicitare, la petreceri, la task-uri. Mi-am dat cu părerea pentru că am fost inclus într-o discuție. Mi-am permis să-mi dau cu părerea pentru că Vlad venise o dată la mine pe canapea să-mi spună de treaba asta. Puteam să evităm toate aceste discuții dacă Vlad se ducea direct la Dima să-i spună ceea ce a înțeles el”, a spus Alex.

 

„Noi nu am avut nicio problemă până ieri dimineață. Asta a fost problema, el s-a băgat între discuția dintre mine, Vlad, Sabrina și Dima, iar subiectul acela era închis de vineri, de când s-a terminat emisiunea. Este vorba de subiectul cu voturile, cu tot ce a fost”, a declarat Roberto.

În concluzie, cearta dintre Roberto și Alex a adus multă agitație în casa Mireasa, iar tensiunile au ajuns la cote maxime. Este important să se evite astfel de discuții aprinse pentru a menține un mediu armonios și sănătos în casa Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest