Tensiuni în cuplul Andreea – Ionuț de la Mireasa: „Partenerele tale au fost foarte indiferente”

 

Concurenta a recunoscut direct faptul că nu este deloc îndrăgostită de cel cu care a început o relație în casa Mireasa.

 

Cu subiect și predicat, Andreea a dezvăluit că, deși a început o relație în casa Mireasa, nu este încă îndrăgostită de Ionuț, proaspătul partener. Fata se explică prin faptul că îl cunoaște pe acesta doar de o săptămână, și doar de câteva zile a inițial relația cu el. Având în vedere timpul scurt, ea susține că nu ar fi avut cum să apară sentimente profunde, dar a spus că-l place pe Ionuț.

 

Firesc, și băiatul a remarcat atitudinea glaciară pe alocuri a Andreei, care, la rândul său, deși susține că este îndrăgostit, se distanțează de partenera lui. „Ți-am zis că nu am nimic, ți se pare ție că am ceva, înseamnă că vezi ceva. Nu am nici, ți-am spus. Asta e chestia, că te dai bătută. Dacă eu m-am dus acolo tu trebuie să vii să mă cauți, să vorbim. Dacă eu te caut, tu nu vii după mine? Știi ce mi-am dorit toată viață. Îmi doresc să vii să te uiți, să vezi ce fac, cum sunt, să te văd. Vreau să văd și din partea ta. Eu ofer și vreau și tu să oferi”, i-a spus Ionuț noii cuceriri.

 

"Și ce vrei, să te forțez să îmi spui ce ai. Te-am întrebat. În loc să tragi de chestiile astea, mai bine ai profită de timpul pe care îl avem aici. Mie nu îmi place să stau lipită de un om. Cred că în relațiile anterioare, partenerele tale au fost foarte indiferente”, a susținut Andreea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest