Trecutul a prins-o din urmă pe Giovana de la Mireasa: „Acuzațiile sunt foarte grave!”

 

Concurenta ar fi mers în cluburi de swingeri și ar fi avut diverse relații intime cu mai mulți bărbați. Giovana spune că acuzațiile sunt grave și cere dovezi. Cum a reacționat Sese?

 

O sursă a emisiunii, sora lui Lucian, posibil partener al Giovanei, a susținut că fata ar fi avut o viață amoroasă foarte tumultuoasă la cei 21 de ani. Într-o discuție cu unul dintre producătorii emisiunii Mireasa Capriciile Iubiri, sursa respectivă a spus: „Fratele meu este tipul cu care a avut o relație intimă. De fapt a fost el și încă un coleg în aceeași zi. E un club de swingeri în Arad, fratele meu mergea des acolo, e open mind așa. Și s-a dus și cu Giovana. Acolo se dau și ceva pastille la intrare, ea a luat. Și da, au întreținut relații intime mai mulți, o nebunie totală. Mi-a povestit ce a fost acolo. M-am hotărât să dezvălui dintr-un motiv foarte simplu: nu are nimeni nimic cu ceea ce faci, până la urmă e viața fiecăruia. Dar nu te da ceea ce nu ești, măcar mai taci. Că nu te caută nimeni, dar taci. Dacă ști că nu ești sfântă, taci, pentru că lumea care te cunoaște o să iasă și o să vorbească. Ea o face pe Nora într-un fel și ea este exact la fel, sau chiar mai rău”.

 

Giovana s-a apărat, lăsând să se înțeleagă că acuzațiile care i-au fost aduse sunt pe jumătate adevărate și cerând dovezi pe cele pe care le consideră inventate: „Acuzațiile sunt foarte grave, eu nu am făcut așa ceva, să mă duc într-un club. N-o cunosc pe cea care mă acuză, cu el nu m-am culcat, doar cu prietenul lui. El a vrut, dar cum să pot să mă culc cu aceiași bărbați. Na, în fine. Nu mă interesează, și chiar vreau dovezi. Băiatul ăsta vreau să-mi demonstreze. Nu mă interesează, eu știu ce am făcut și ce nu am făcut. Ce să vă zic, că am avut un băiat cu care m-am culcat după o noapte de club… Cu Adi da, cu Lucian nu”.

 

Sese i-a luat apărarea Giovanei: „Dovadă că nu e bărbat, după părerea mea. Dacă vorbești de fosta ta urât, înseamnă că și tu ai fost la fel de pârlit, dacă adresezi cuvinte urâte, de fapt îți bați joc de tine însuți. Dacă a fost așa pârlită, atunci de ce a stat 3 ani și ceva, dacă nu i-a fost bine. Din partea femeilor dacă experimentează se vede urât, iar pentru bărbați e palmares”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest