Un nou cuplu este aproape să se formeze în Casa Mireasa! Cine bate la inima Sabrinei: „Consider că ești o femeie frumoasă!”

 

După despărțirea de Perneș, Sabrina este vânată de Andrei, care face primii pași, timizi, spre cucerirea fetei.

 

 

Andrei vrea să o cunoască mai bine pe Sabrina, acum, de când concurenta nu mai formează un cuplu cu Perneș. Tânărul face pași timizi în cunoașterea cu blondina. Sabrina se simte mult mai bine de când relația cu Perneș s-a încheiat, iar acum este mult mai veselă și comunicativă.

 

Într-o discuție în doi, Andrei i-a transmis: „Ca să împaci pe toată lumea ar trebui să joci teatru. În viață ești principalul tău decident, asculți sfaturi și critici, dar tu decizi. Ești extrovertită pe multe fronturi. Dacă vei reuși să ieși din carapacea aia în care ești și să rupi în două bariera aia emoțională, atunci vei fi adevărata Sabrina. Fiecare dintre noi avem tabieturi, important este să încercăm să fim corecți. Eu consider că ești o femeie frumoasă, înțelegi ce zic? Între fată și femeie e o diferență”.

 

Sabrina a spus: „Am văzut că trag mulți cu Perneș, dar nu mă interesează prea tare dacă eu sunt împăcată cu mine. Susținătorii mei ar trebui să mă susțină indiferent de ce decizie iau. Dacă nu, asta este. Nu am să fac teatru doar ca să dau bine. Prea m-am gândit la alții. Oamenii au pretenția de la tine să fi așa, un exemplu. Nu am un om în casă cu care să comunic”.

 

Se pare că și Sabrina este dornică de o nouă relație în casa Mireasa, având în vedere că a câștigat un task și l-a ales pe Andrei pentru un date. Concurentele au primit o nouă sarcină din partea staff-ului emisiunii. De data aceasta, fetele trebuie să caute o cheie, iar cea care reușește să o găsească este Sabrina. Câștigătoarea îl alege pe Andrei pentru un date spre marea nemulțumire a lui Perneș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest