Un nou scandal în casa Mireasa: „Transexuală ce ești!”

 

Nu doar Cosmin și Aron s-au încăierat în casa Mireasa, ci și între fete a izbucnit un conflict, de la un motiv cu totul banal.

 

Tinerii care participă emisiunea Mireasa provin din medii diferite, iar coabitarea în același spațiu pentru o perioadă mai lungă de timp a dus la o serie de neînțelegeri între acestea. Cosmin i-a pus mâna în gât lui Aron și a fost eliminat din întrecere, dar nici între fete situația nu este deloc roz. Un conflict puternic a izbucnit între Larisa și Giovana, cele două fete nu se suportă deloc și își caută nod în papură de la cele mai mici gesturi.

 

Giovana s-a arătat deranjată de faptul că Larisa ar sforăi, dar acesta pare a fi doar un pretext, întrucât conflictul a degenerat și s-a trecut la jigniri. Robert și Sese au căutat să aplaneze cearta fetelor, dar nu a fost niciun chip să le tempereze.

 

Giovana i-a spus Larisei: „Nu mai sforăi, zici că ești bărbată, urangutan. Ești tu din cluburi, măcar eu sunt din stradă, nu din bordele. Transexuală ce ești!”

 

Larisa își dorește să părăsească emisiunea, spunând că ar fi fost amenințată cu moartea de Giovana. ”Vreau să plec. Eu o evit, am încercat să am o relație bună cu ea. Să mă lase în pace. N-am venit aici să mă injure cineva, să mă amenințe cu moartea. Acest personaj Giovana a făcut-o. Ea nu mă suportă, eu am încercat să am o relație bună cu ea. Să mă lași în pace, nu vreau să mai am nicio legătură cu tine”, a spus Larisa.

 

La Capricii, Larisa a continuat seria acuzelor: ”Să nu mă mai amenințe cu moartea că o dau în judecată”. Giovana a reacționat spontan: „Nu-mi pasă de judecata ta, dacă vrei bani îți dau și așa”.

 

Simona Gherghe a încercat să le împace pe fetele aflate în conflict, iar în edițiile următoare se va putea vedea cât de mult au înțeles acestea sfaturile moderatoarei: Nu jigniți, nu vorbiți urât. Se uită o mulțime de lume de voi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest