Va ceda Andrei la presiunile mamei? Yana: „Eu în locul tău probabil aș renunța”

 

Andrei mai are puțin și trebuie să aleagă între mamă și iubită. Nu este moment în care potențiala soacră să nu își spună opiniile negative vis-à-vis de Yana.

 

Cea mai recentă ceartă între doamna Mioara, Andrei și Yana s-a lăsat cu vorbe grele aruncate în toate părțile. Poziția cea mai inconfortabilă o are Andrei care se vede prins la mijloc înte mamă și iubită. Tânărul nu știe cum să le împace pe cele mai importante femei din viața lui. „Eu sunt de acord cu tine, dar ți-am zis doar că dacă cineva te jignește, nu trebuie să faci la fel. Tu crezi că asta e soluția pentru a scăpa de conflicte, să de despărțim?”, i-a spus concurentul Yanei.  

 

Yana este și ea sătulă de acțiunile mamei lui Andrei, dar înțelege și poziția tânărului: „Să spună ce nu-i place, dar să nu mă jignească pe mine. Știi foarte bine că ea nu se poate opri. Eu în locul tău probabil aș renunța. Eu n-am nicio propunere. Am stat o vorbă cu dânsa și nu știu ce mi-a venit să-I povestesc despre familia mea, iar ea vine acum să spună că familia mea e rea. Ce trebuie să-ți fac, să-ți sărut tălpile ca ea să creadă că mă comport bine cu tine. Eu sunt obișnuită într-un fel, tu în alt fel. Asta nu înseamnă că eu sunt ultima aici. Și nu știu ce să fac pentru că într-o zi o să mă satur și o să ies pe poarta aia. Dacă eu te iubesc, între noi e bine și familia ta nu mă acceptă, eu ce să fac? Să fiu falsă, dacă nu-I covine într-un moment în care am respirat mai greu mă va face în toate felurile. Dacă despărțirea noastră o face fericită pe dânsa va trebui să ne gândim. Eu știu cine sunt și nu merit niciun cuvânt pe care mama ta mi l-a transmis mie. Maximum ce pot să fac este să mă scol și să plec”.

 

La Capricii se relevă o potențială cauză a acțiunilor doamnei Mioara, care se destăinuie că nici ea nu s-a înțeles deloc cu defuncta soacră: „N-am plăcut-o de la început, o să fiu sinceră. Dar să văd un respect față de Andrei, cel puțin cât sunt în casă. Dacă el se simte bine, o să mă simt și eu bine. Eu nu m-am înțeles bine cu soacra, nu-i convenea nimic. Dar consider că nu am avut niște lucruri în fața căsătoriei. A vrut altă fată. Sigur că am suferit. Nu aș vrea să fiu cu Yana așa cum sunt. Soacra mea a spus de la bun început că mă place, dar s-a schimbat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest