Valentin a lăsat-o pe Inimioara în lacrimi în casa Mireasa, după ce a ales-o pe Alina! „M-am simțit ca ultima fraieră în live”

 

Inimioara a fost dezamăgită crunt de Valentin, după ce și-a deschis sufletul în fața acestuia, l-a complimentat, iar el a ales o altă fată, pe Alina.

 

Într-o pauză de publicitate, Inimioara și Valentin au mers pe terasă. Tânăra i-a mărturisit că îl place și că se simte foarte liniștită alături el. De asemenea, i-a complimentat ochii. Nici concurentul nu s-a zgârcit în complimente. I-a transmis că are ceva special și că simte că e pură. El i-a mai zis că îi recunoaște vocea și fără să o vadă și să nu se simtă prost dacă un băiat nu se îndreaptă către ea. Problema a apărut câteva momente mai târziu, pe live. Atunci când Valentint a spus că se află într-o cunoaștere cu Alina. Vestea a căzut ca un trăznet pe Inimioara, care și-a înăbușit suferința în lacrimi, pe terasă.

 

„Am luat decizia să mă îndrept mai mult spre Alina. Suntem într-o cunoaștere oficial”, a fost mărturisirea lui Valentin pe live care a zdruncinat din temelii sufletul Inimioarei. Concurenta a fost apoi directă: „Preferam să fi sincer. M-am simțit ca ultima fraieră în live. Puteai să-mi zici că vrei să o cunoști pe Alina. Am fost fraieră că mi-am deschis sufletul. Trebuia să-mi spui: Inimioara, stop. Eu vreau să o cunosc pe Alina, te rog să nu mai continui”. Valentin și-a cerut apoi scuze, însă acestea au fost tardive, având în vedere situația ingrată în care a pus-o pe Inimioara.

 

Alina și Valentin au avut o discuție, iar concurenta l-a întrebat pe bărbat dacă este la fel de dorit și în afara casei, deoarece aici sar foarte multe femei pe el. Ea a mai menționat că el nu și-a exprimat dorința de a cunoaște multe fete. ,,Sar femeile pe tine așa și afară? Dacă tu ai fi intrat în casă și ți-ai fi exprimat dorința de a cunoaște 3-4 fete, era altceva", a spus Alina.

 

Valentin i-a dat replica: ,,Eu dacă intram în casă și mi-aș fi exprimat dorința de a cunoaște trei patru fete era strict pentru aspectul fizic, iar pe mine nu mă interesează acest lucru. Eu în viața mea am văzut foarte multe cupluri și spuneam că nu au ce să caute împreună".

 

În schimb, Alina a recunoscut că pentru ea aspectul fizic joacă un rol important, cel puțin la începutul unei relații, întrucât nu își dorește să aibă lângă ea un tip urât. ,,Eu nu aș putea să fiu cu un băiat urât doar pentru că îmi place caracterul. Mie fizic trebuie să îmi placă, și după să îl cunosc să văd dacă e ok. Eu sunt sigură că dacă un băiat este urât și este cu o fată mult mai frumoasă decât el, fata l-a văzut frumos din prima clipă în care s-au cunoscut. Nu l-a cunoscut urât, doar pentru că i-a plăcut caracterul", a spus concurenta.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest