Valentin de la Mireasa s-a pus în slujba iubitei Alina: „Pentru tine elimin pe oricine!”

 

Valentin a fost ales băiatul săptămânii, așa că a câștigat o întâlnire alături de Alina, o ocazie bună pentru ca cei doi îndrăgostiți să se cunoască și mai bine.

 

Alina și Valentin au luat cina în doi, prilej tocmai bun să-și facă noi confesiuni. Concurentul și-a asigurat iubita că pentru el doar ea contează în casa Mireasa, dorind să pună astfel capăt suspiciunilor pe care tot el le-a generat, în momentele în care și-a tachinat partenera cu o posibilă pasiune pentru Larisa. Glumele făcute de Valentin au fost însă luate în serios de Alina, așa că acum a trebuit să găsească o portiță de scăpare.

 

Valentin și-a deschis sufletul în fața Alinei și i-a mărturisit că este ”singura persoană din casă care îl interesează”. Partenera l-a informat încă de la început că este geloasă de fel, iar tânărul a decis să-i dea asigurări că are ochi doar pentru ea. Cei doi au dezbătut alegerea lui Valentin de a o propune spre eliminare pe Larisa, tocmai fata cu care o tachina, iar concurentul a ținut să-și explice acțiunile, cu mențiunea că face totul ca să-și protejeze relația și să-și asigure un parcurs cât mai lung în competiție.

 

„Baby, pentru tine elimin pe oricine. Ești singura persoană care mă interesează din casă. Am încredere în tine, asta e cea mai faină treabă. Sunt convins că trebuie să las mai mult de la mine, pentru că am văzut cât ești de geloasă. Nici Netflix-ul nu are atâtea filme, câte ai tu în cap. Cred că de-asta mi-a dat Dumnezeu numai belele în viața asta, să mă antrenez pentru tine. Pentru că tu ești finala, cum ar veni. M-am pregătit pentru tine toată viața. Dacă n-ai fi perfectă n-aș putea să te iubesc. Am niște emoții de înebunesc când stau acum cu tine”, i-a spus Valentin partenerei sale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest