Valentin și Elena au sărbătorit o lună de când sunt împreună: „Mergem la terapie de cuplu”

 

Baloanele, petalele de trandafir și șampania au asigurat cadrul romantic al petrecerii primei luni de iubire dintre Valentin și Elena.

Valentin și Elena au avut parte de surprize romantice la sărbătorirea primei luni de iubire. Ieri, la data de 22 mai, cei doi îndrăgostiți au petrecut pentru că au împlinit o lună de când sunt împreună. Petalele de trandafir, baloanele și șampania au asigurat un cadru romantic, de vis, pentru cei doi îndrăgostiți.
La întâlnirea pe care au avut-o, ei au abordat tot felul de subiecte, însă ce le-a atras atenția persoanelor din casa Mireasa a fost faptul că tânărul a avut replică la tot ceea ce iubita lui i-a spus. Valentin s-a apărat imediat atunci când a auzit vorbele celorlalți concurenți și a declarat că a glumit cu iubita lui, însă a ascultat tot ce aceasta a zis.

„Mai mult i-am spus sub formă de glumă, după care i-am spus că o ascult. Nu pot să spun că am abordat subiectul la mișto, a fost sub formă de glumă”, a spus Valentin.
Totodată, concurentul de la Mireasa a făcut un anunț neașteptat, spunând că își dorește să meargă alături de Elena la terapie de cuplu. „Eu i-am mai spus că vom lucra împreună. Când vom ieși de aici mergem la terapie de cuplu”, a precizat tânărul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest