Valentin și Gabriela, discuții încinse despre bani și gelozie! ”Am avut bani, mașini luxoase, dar nu mi-au adus fericirea”

 

Cei doi îndrăgostiți din casa Mireasa au admis că sunt dispuși să se căsătorească în cadrul emisiunii matrimoniale de la Antena Stars.

 

Relația dintre Gabriela și Valentin este una cu suișuri și coborâșuri. Un moment important a fost atunci când mama băiatului le-a cerut celor doi să nu facă pasul cel mare în casa Mireasa, ci să se cunoască mai bine și în afara emisiunii, pentru ca apoi femeia să spună că nu a dorit altceva decât să vadă reacția potențialei nore, practic făcând un test.

 

Se pare că Valentin moștenește ceva de la mama sa, întrucât recent a fost acuzat de Gabriela că a supus-o, de asemenea, la teste în cadrul relației, că i-a întins o capcană. „Eu nu te-am testat, în schimb tu da”, a spus Gabriela în cadrul unei discuții ce avea ca temă iubirea, și implicit gelozia, care, în unele cazuri este o consecință a primeia. Tânărul a ținut să o contrazică, spunând că nu a primit din partea acesteia motive pentru a-și manifesta posesivitatea exagerată din dragoste. „Eu nu am fost gelos, nici tu nu mi-ai dat motive”, a fost reacția lui Valentin.

 

Discuția dintre cei doi a alunecat și spre o altă temă: bani sau iubire. „Am avut parte de bani, mașini luxoase, dar nu mi-au adus fericirea. N-am fost fericită absolut deloc, eram cea mai tristă din lume. Nu mi a adus fericirea, deși știam că mă iubește”, a povestit Gabriela, care a și găsit soluția pentru a le împăca pe amândouă: „Poți să ai omul potrivit și să faci bani împreună cu el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest