Valentina crează conținut pentru adulți și a venit să se mărite la Mireasa! „Îmi place ceea ce fac”

 

Concurenta în vârstă de 23 de ani este divorțată și știe exact ceea ce-și dorește de la următorul bărbat din viața ei.

Valentina nu a avut cea mai fericită copilărie, și asta din cauza problemelor cu alcoolul pe care le avea tatăl ei. Din cauza acestora s-a ajuns la divorț. Așadar părinții ei au divorțat, dar la fel s-a încheiat și prima ei relație: cu despărțirea. Acum a venit la Mireasa, hotărâtă să-și găsească bărbatul visurilor ei.

 

”Sunt o fire destul de deschisă, sunt pasionată de tot ceea ce fac. Sunt puternică, am trecut prin foarte multe singură. Sunt divorțată și nu am copii. Părinții mei sunt divorțați. Tatăl meu avea probleme destul de grave cu alcoolul. O lovea destul de des pe mama”, a declarat Valentina, la Mireasa.

 

Concurenta a dezvăluit că de când a devenit majoră, adică de 5 ani, ea crează conținut pentru adulți. Spune că-i place ceea ce face și câștigă și foarte bine. ”Creez filme și fac poze pentru adulți. Mă ocup cu asta de vreo cinci ani. Nu e o meserie de viitor, nu am de gând să fac asta toată viața. dar momentan îmi aduce beneficii financiare. Îmi place ceea ce fac”, a declarat concurenta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest