Vizita Andreei în casa băieților a deranjat-o pe Irina: „Nu o să am nicio treabă cu Andrei”

 

Andreea le-a povestit fetelor cum a decurs întâlnirea din casa băieților, stârnind numeroase reacții.

 

Andreea de la Mireasa a fost invitată în casa băieților. Concurenta a revenit în casa fetelor cu un buchet de flori din partea lui Mihai pentru Cătălina, dar și cu o mărturisire care a pus-o pe gânduri pe Irina. Andreea a dezvăluit că Andrei i-a spus că vrea să o cunoască, în contextul în care și Irina a primit din partea acestuia o propunere similară.

 

Carmina i-a atras atenția ca Irina a auzit discuția și că a fost deranjată de comentariul său cu privire la Andrei: „Când ai venit și ai spus de Andrei, mi se pare că ai aruncat-o așa și Irina mi s-a părut că s-a simțit prost. Adică Irina…a aruncat-o asa…Ar trebui să o lași pe ea să vadă singură (...) Ar trebui să o lași să vadă singură”.

 

Andreea a spus că Irina nu are de ce să-și facă probleme, dat fiind că nu e interesată de Andrei: „Mie Andrei mi-a spus că dacă eram mai mare, m-ar fi cunoscut pe mine. Oricum eu nu o să am nicio treabă cu Andrei, adică ce motiv, ce scop aș avea? Dacă ar fi fost să fiu cu Andrei, da, dar eu nu am nicio treabă niciodată. (...) Nu am făcut nimic intenționat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest