Yana, mesaj tranșant pentru Andrei: ”Pur și simplu simt că sunt un pic amăgită”

 

Concurenta din Republica Moldova i-a reproșat lui Andrei că ar fi fals cu ea, că acesta ar fi mai mult cu gândul la Sabrina.

 

Tatonările care au existat între Andrei și Yana nu păreau să ducă într-o direcție clară, dar, de curând, acestea sunt presărate cu reproșuri. S-a remarcat o tentă de gelozie într-unul dintre reproșurile recente pe care concurenta i le-a făcut lui Andrei, băiatul care s-a apropiat de ea, după ce a fost refuzat de Sabrina.

 

Într-o discuție ce a avut loc în baie, Yana i-a spus lui Andrei că este fals față de ea, dând impresia că ea consideră că acesta mai are sentimente față de Sabrina. Băiatul s-a apărat spunând că nu a iubit decât o singură femeie în viața lui, în afara casei Mireasa, și e de părere că e foarte greu să cunoști pe cineva într-o perioadă relativ scurtă de timp pentru a te îndrăgosti. Dar a recunoscut că este atras de ea.

 

Yana i-a spus lui Andrei: „Ești fals față de mine. Ceea ce îmi arăți mie nu există de fapt. Acestea nu sunt acuzații, aceasta e părerea mea. Voi pur și simplu jucați jocuri. Pur și simplu simt că sunt un pic amăgită. Nu vreau să te pun pe gânduri, că tema asta nu contează. Nu aveai cum să mă folosești, că eu te-am folosit pe mine. Am vrut să ști că eu știu că tu m-ai amăgit. Nu tu te-ai oprit, eu m-am oprit. Tu ai vrut să atragi atenția cumva, dar nu mă deranjează nimic. Nu ești sincer când te exprimi”.   

 

„Tu ai declarat că suntem în cunoaștere, apoi că nu mai suntem în cunoaștere. Cu ce sunt eu fals? Că tu ai venit în brațele mele și mie mi-a plăcut. Nu mi-aș bate joc de cineva, în special de o femeie”, i-a răspuns Andrei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest