A ratat şansa vieţii sale? Cu ce se ocupă românul care a refuzat să lucreze pentru Google: „M-aş întoarce acum”/ VIDEO

 

Craioveanul care a spus "pas" unui job la Google a fost invitat în platoul emisiunii „Răi da Buni”! Cristian Dascălu a dezvăluit cum i s-a schimbat viaţa, după ce a refuzat una dintre cele mai mari companii ale lumii, cât şi despre care a fost motivul care a stat la baza deciziei.

Cristian Dascălu a vorbit despre întreaga experienţă pe care a trăit-o după ce a refuzat să lucreze pentru Google. Informaticianul a mărturisit că nu regretă nimic, iar decizia a fost luată după ce a analizat extrem de bine situaţia. „Românul care a refuzat să lucreze pentru Google”, după cum a fost supranumit în România, a dezvăluit că nu s-ar fi integrat în lumea în care i se propusese să facă parte.

"A fost cea mai bună alegere pe care am putut să o fac. Intram într-o lume confuză pentru mine, într-o lume nouă, care nu-mi oferea siguranţă, perspectivă. Au trecut câteva luni şi uitându-mă în spate, nu am niciun dubiu că asta trebuia să fac. Dacă m-aş întoarce acum, nu aş avea nicio ezitare!", a declarat Cristian Dascălu.

Cu ce se ocupă acum

După ce a refuzat unul dintre cele mai importante posturi din cadrul companiei Google, acesta a devenit freelencer şi a început să colaboreze cu mai mulţi programatori şi IT-işti, pentru a-i ajuta să evolueze.

"Am intrat într-un mediu antreprenorial, freelancer şi de curând am început un nou job şi lucrez îndeaproape cu progamatorii buni şi îi ajut să iasă din mediul ăsta rigid, cumva să treacă într-o lume mult mai dinamică", a mai spus acesta, în cadrul emisiunii "Răi da' Buni".

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest