Adevărul a fost spus! Cocuţa şi Boantă sunt sau nu într-o relaţie! "Chiar suntem..." VIDEO

 

Cocuţa şi Bogdan Boantă formează sau nu formează un cuplu? După ce l-au creştinat pe micuţul Flaviei Mihăşan, zvonurile cum că cei doi ar fi împreună au apărut mai des ca niciodată. Invitaţi în platoul emiisunii „Răi da’ Buni”, aceştia au prezentat care este adevărata relaţie dintre ei.

Deşi nu este prima dată când sunt puşi în ipostaza de a prezenta relaţia pe care o au, iată că, din nou, au dat dovadă de răbdarea necesară pentru a explica ce se întâmplă între ei. Cocuţa şi Bogdan Boantă nu formează un cuplu, ci sunt doar doi prieteni extrem de buni.

Prietenia de ei este una veche, consolidată pe multe experienţe trăite împreună, una dintre ele fiind chiar concursul Asia Express, pe care l-au şi câştigat de altfel. Mai mult de atât, cei doi au şi o şcoală de dans împreună, iar lucrurile merg excepţional între ei.

"Am primit multe mesaje, oamenii ne-au felicitat, deşi noi am scris acolo că l-am botezat pe micuţul Carol. Multă lume ne-a felicitat pentru căsătorie. Ea era mireasă în rochie neagră... Chiar suntem cei mai buni prieteni", au spus Cocuţa şi Bogdan Boantă la "Răi Da Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest