Adriana Bahmuţeanu, declaraţii cutremurătoare după ce a fost la un pas de moarte: „Intestinele s-au încurcat” VIDEO

 

Adriana Bahmuţeanu a fost la un pas de moarte, după ce în urmă cu câteva zile a trecut printr-o intervenţie chirurgicală extrem de complicată, care a durat şase ore. După ce s-a văzut atât de aproape o tragedie, vedeta a tras concluziile după experienţa marcantă. Şi nu doar atât! Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, bruneta a oferit şi o explicaţie pentru cumpăna din viaţa ei. 

Adriana Bahmuţeanu a avut o revelaţie şi consideră că situaţia dramatică prin care a trecut, a fost cauzată de toate energiile negative pe care le-a acumulat, de-a lungul timpului. Iar o dată ce s-a văzut atât de aproape de moarte, s-a „curăţat” de toate suferinţele şi supărările.

"Nemulţumirile sufleteşti pe care le-am strâns timp de ani de zile şi pe care nu le-am verbalizat şi nu am iertat, poate, oamenii pe care trebuia să îi iert acum 5-6 ani, i-am iertat mai recent, timp de 1 an şi ceva. Pe toţi! M-am dus, le-am şi aprins lumânări la biserică. M-am rugat pentru sănătatea lor. (...) A existat un ghem de frustrări, de supărări, pe care eu, spiritual, mi le-am iertat. Este foarte greu să ierţi un om care ţi-a făcut rău. După ce am făcut rugăciunile de iertare, evident că toate aceste nemulţumiri s-au aşezat ceva. Din toată viaţa mea încâlcită în care încercam să fac ordine, s-a produs o încurcătură de maţe, în care doctorii au pus ordine (...) Mă simt echilibrată, uşurată." a dezvăluit Adriana Bahmuţeanu pentru "Răi Da Buni"

Intervenţia chirurgicală a fost plină de riscuri, iar acum încearcă să îşi revină, desigur, cu paşi mici. Vedeta face haz de necaz şi a comparat complicaţia de care a avut parte cu momentul când faci ordine în dulap, semn că încă are umorul negru care a consacrat-o.

"La o săptămână după o operație de șase ore să arăt așa e mare lucru. A durat atât pentru că a găsit o încurcătură de mațe. E ca atunci când faci ordine în dulap. Exista pericol de deces, norocul a fost că s-au întâlnit planetele. Am făcut 20 de operații cu anestezie totală. Copiii n-au venit la mine, nici n-am vrut asta. E un șoc pentru ei.", a mai spus Adriana Bahmuțeanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest